≫ 

MILOŠA SUDARA NAPALI MIGRANTI noževima i letvama, jer im je rekao da se sklone sa njegovih kola!

Incident se dogodio na javnom parkiralištu JKP "Parking servis" ispred Ekonomskog fakulteta oko 16 časova, kada je Sudar zatražio od grupe azilanata da ustanu sa njegovog automobila. Brzom reakcijom policije iz susednog parka sprečen je eventualni fizički obračun

  • 18

Za Miloša Sudara (36), stanara Hercegovačke ulice u centru Beograda, ponedeljak se pretvorio u pravu moru, kada je na njega usred bela dana nasrnula grupa migranata naoružanih noževima i letvama, prenose Večernje novosti.

SRBIJA NA OPREZU: "Ne očekujemo priliv migranata, ali smo spremni na sve situacije"

Incident se dogodio na javnom parkiralištu JKP "Parking servis" ispred Ekonomskog fakulteta oko 16 časova, kada je Sudar zatražio od grupe azilanata da ustanu sa njegovog automobila. Brzom reakcijom policije iz susednog parka sprečen je eventualni fizički obračun.

- Prišao sam svom automobilu i na haubi zatekao gomilu stvari i grupu od desetak migranata, od kojih su neki čak i sedeli na vozilu - u neverici prepričava Miloš Sudar, čija porodica već nekoliko decenija živi u Hercegovačkoj broj 71a.

- Pokazao sam im da se sklone, jer me ne razumeju, ali su reagovali tek kada sam drugi put povikao na njih. Tada je iz parka, iz pravca Ekonomskog fakulteta ka meni potrčalo još dvadesetak migranata noseći letve – ispričao je čovek.

Prema tvrdnjama komšija, koje su prisustvovale incidentu, Nekoliko migranata izvadilo je noževe i bodeže usmerilo ka Sudaru.

Ako dođe do novog velikog talasa migranata, Austrija će pomoći Srbiji da zaštiti granice

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Miloš je bio toliko uzrujan da nije ni bio svestan šta se dogodilo i da mu je život bio u opasnosti - svedoči Ana Sudar, sestra napadnutog mladića, koja se slučajno zatekla u blizini i alarmirala komšiluk tražeći pomoć.

- Nosili su noževe, a kada je došla policija i razdvojila ih, jedan od njih fotografisao je Miloša uz pretnje da će ga ubiti – dodala je Ana.

Prema tvrdnji Sudara, automobil mu je uvek parkiran na ovom parkiralištu jer za ovu lokaciju plaća mesečni najam prema adresi stanovanja. Inače, mesecima unazad dešavalo se da ne može da isparkira svoje vozilo jer se dešavalo da ispod njega čak i spavaju neki migranti.

BUŠILI GUME, ULUBILI VRATA

Problem meštana okolnih stambenih zgrada sa migrantima na javnom parkiralištu traje već punu godinu dana, tokom kojih su bili prinuđeni da svoja vozila preparkiravaju i na Novi Beograd.

VOJVOĐANI PSIMA BRANE VOĆNJAKE OD MIGRANATA: "Bacaju konzerve koje su dobili kao pomoć, a kradu naše voće"!

- Komšija je pre nekoliko dana zatekao ulubljenu limariju, meni su nedavno izbušili sve četiri gume na automobilu koji je bio parkiran na spratu. I za to niko nije odgovoran, iako redovno plaćamo mesečnu nadoknadu za ovo parkiralište. Kažu, prijava protiv N. N. lica i nikom ništa - tvrdi Verica Knežević, koja živi u Karađorđevoj ulici.

"PARKING SERVIS" UPOZNAT SA PROBLEMOM

Porodica Sudar iz JKP "Parking servis" dobila je odgovor da su upoznati da problemom migranata na parkiralištu Kamenička i da lokalno primenjuju sve mere sanitarnog nadzora.

- Svakodnevno se preduzimaju adekvatne mere kako bi se minimizirali negativni efekti ovih dešavanja, ali rešenje nije u nadležnosti našeg preduzeća, te se na ove okolnosti svakodnevno ukazuje policiji, komunalnoj policiji kao i drugim nadležnim organima - navode iz "Parking servisa".

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SS

    17. avgust 2016 | 00:01

    Ovo je nedopustivo, u sopstvenoj zemlji da nas maltretiraju divljaci.

  • Kole

    16. avgust 2016 | 15:45

    Drzava cuti, sram vas bilo! Samo kod nas u celoj evropi ilegalni imigranti leze po parkovima,a ko zna kolko od njih su ubice,razbojnici i clanovi islamske drzave.Ova drzava ne moze da zastiti svoje granice,gradjane i njihovu imovinu.

  • Lale 11

    16. avgust 2016 | 23:21

    Da li,ova,policija,može da zaštiti gradjane? Da budem jasniji,ne komunalna policija,nego "prava"policija? To što su ih razdvojili,ne znači ništa. Da napadaju naše gradjane i da prete? Sve,komplet,u vagone,i napolje iz Srbije! Te lenčuge i džabalebaroše. Napisao bih još svašta,al policijo,počnite da nas štitite jer ovo je čist primer da su loši ljudi i da su zli. Počnite,dok je vreme. Oni su došli na NAŠU zemlju a ne,mi na njihovu. Iskreno se nadam da posle ovoga neće biti problema,al nešto baš nisam siguran jer je MNOGO gradjana Srbije pročitalo ovo tj. članak. Bojim se da će biti velikih problema,a to je i dokazano njihovim postupkom. Krenite,dok je vreme. Posle će biti kasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA