MOJA KUCA JE OTIŠLA DA SE IGRA, A ONDA SU ME NAZVALI I TRAŽILI MI 3.700 DINARA: Dramatična ispovest Beograđanke Bojane

- Pitam se samo da li oni i inače skupljaju vlasničke pse jer znaju da će po njih neko da dođe i da za to plati - kaže Bojana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zvezdana Radovanovic

    18. avgust 2016 | 22:23

    Skolski primr neodgovornog vlasnistva, pas se smuca bez nadzora, i to nekastriran, pa lepo pari jadne napustene kuje, koje ce posle da se zlopate sa 8 stenaca koji polako umiru od gladi, virusa,automobila, trovanja i drugih 'ljudskih' aktivnosti. Osim sto je uzrok dodavanja broja napustenih na ulici, i osim sto je neodgovoran vlasnik, takodje dodatno svojim neodgovornim ponasanjem provocira mrzitelje pasa, zbog kojih stradaju posle napusteni na ulicama. Ne uzimajte pse ako ne znate sta je odgovorno vlasnistvo, i ako ne postujete propise o drzanju pasa! Povodac je obavezan na svim javnim povrsinama osim u jutarnjim i vecernjim periodima,ili u ogradjenim mestima za pse!I sterilisite/kastrirajte svoje pse/macke, jer je to osim odgovornog ponasanja, i zdravstveno najbolje za njih. Zbog ovakve vecine neodgovornih vlasnika, stradaju odgovorni vlasnici koje 'trpaju u isti kos' sa ovakvima, kao i neduzni psi po ulicama. 21. vek je aman, upristojite se i edukujte.

  • Dramatično

    18. avgust 2016 | 15:09

    Ovog psa sam i ja zimus vraćala vlasnicima, pretčavao je bul. Mil. Milankovića sam, nigde nikog, kiša pada. Odvedem ga kod obližnjeg veterinara na očitavanje čipa da bi mi on rekao da Kan stalno beži i stalno ga ljudi koji ga zateknu kako luta ulicom vraćaju. Neka su platili, trebalo bi duplo, možda će se naučiti pameti. Zbog ovakvih neodgovornih vlasnika i mi odgovorni stalno trpimo negativke komentare. Još imaju obraza da se žale novinarima, treba da ih je sramota, ne znaju ni da mužjak nema teranje.

  • Sanjalica

    18. avgust 2016 | 06:07

    Jos se ona cudi sto su je savetovali da ga kastrira! 'Alo, devojko, tvoj pas kada tako sam seta moze da oplodi neku zenku i eto opet novih ulicnih pasa. O tome nisi razmisljala?! Nego se jos cudis. Ma trebali su duplo vise da ti naplate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA