SRUČILA SE KIŠA, OSTAO POTOP: Posle nevremena poplavljeno pola Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Saobraćaj se u pojedinim delovima grada odvija veoma otežano

  • 7

Oluja je oko 14 sati protutnjala kroz Beograd i pojedine saobraćajnice su pod vodom. Takav je slučaj sa ulicama u Marinkovoj bari.

Saobraćaj se u pojedinim delovima grada odvija veoma otežano.

- Na uglu Maksima Gorkog i Cara Nikolaja je došlo do sudara i tu je potpuni kolaps. Velike gužve su i na auto-putu u smeru ka Bubanj potoku, kao i kod "Franša" na Autokomandi - rekli su iz Beogradskog taksija.

Autobusi na linijama 25 i 18 zaobilaze poplavljenu Darvinovu ulicu kod prepoznatljivog Crvenog solitera u naselju Braće Jerković, zbog čega kruže Kumodraškom ulicom.

Crna tačka u ovom delu grada je Ulica vojvode Vlahovića gde se gotovo sa svakim većim pljuskom napravi pravo jezero. Istu muku muče i stanari Ulice braće Srnića na Medaku, koja je i danas bila u potpunosti pod vodom, pa i automobili parkirani u njoj. BEOGRAD PLIVA: Automobil bukvalno potonuo do krova na Autokomandi (FOTO)

Ništa nije bilo bolje ni u komšiluku, u Mokroluškoj ulici, kraj auto-puta gde je potpuno bila zapušena kanalizacija. Standarno se nakupila i velika količina vode i na auto-putu kod Dušanovca. Koliko su bile obilne padavine, odvodi na Autokomandi gotovo da su kipeli od velikog priliva vode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan UEFA SUPPORTS TERRORISM

    17. avgust 2016 | 18:46

    Pri takvim pljuskovima,kao danas,kanalizacija u Radnickoj ulici kod briojeva 34,36,38,ne moze da primi svu vodu sa Banovog brda.Sahtovi iskacu i kanalizacija pliva ulicom.Ista situacija je 200m dalje na Obrenovackom putu,preko puta Tempa Ada.Voda iz kolektora koji treba istu da provede ispod "auto-puta",izliva se na isti.Tako vec godinama a nadlezni ne reaguju.Bas njih briga sto zaraza pliva ulicama,bitna im je plata.

  • Sofija

    17. avgust 2016 | 18:46

    Neka se i na vas nesto sruci.

  • Ma ja.

    17. avgust 2016 | 19:13

    Danas ne morate na Adu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA