NAJBAHATIJE PARKIRANJE U SRBIJI: Kako je ovo uspeo da izvede?

Ono što je interesantno je da nakon ove katastrofe bahati Beograđanin nije pobegao sa parkinga, što može da nam sugeriše na njegovo pređašnje stanje u kom se nalazio dok je upravljao vozilom

  • 36

Na parkingu u blizini Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu čitalac Telegrafa zabeležio je fotografiju najbahatijeg parkiranja koje smo ikada videli u Beogradu, a moguće i u Srbiji!

OVO JE MLADIĆ O KOME PRIČA CEO BEOGRAD: Evo zašto je platio parking nepoznatoj devojci!

Naime, vozač crvene "tojote" bukvalno se parkirao na mesto koje je zauzeo vlasnik sivog "alfa romea", čije je vozilo u potpunosti ogrebao i čak delimično ulubio sa desne strane.

NAJVEĆI DŽENTLMEN U BEOGRADU: Uplatio nepoznatoj devojci parking, DA JOJ KONTROLOR NE BI PISAO KAZNU! (FOTO)

Ono što je interesantno je da nakon ove katastrofe bahati Beograđanin nije pobegao sa parkinga, što može da nam sugeriše na njegovo pređašnje stanje u kom se nalazio dok je upravljao vozilom.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. septembar 2016 | 18:24

    Više liči da je tojota udarena i bačena na alfu

  • ЦРНИ

    2. septembar 2016 | 19:28

    Poštovami komentatori lepo od Vas što pokušavate da budete istražitelji ali na Vašu žalost za to je potrebno školovanje kako bi se steklo znanje . Naime vidite li trag zanošenja i grebanja zadnjeg desnog pneumatika crvenog vozila što neosporno ukazuje da je NN vozilo udarilo u alfu te usled udara isto nabacio na drugo parkirano vozilo a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu

  • Dusan

    2. septembar 2016 | 18:45

    Tojota udarena u zadnji kraj trecim automobilom i gurnuta na Alfu. Vidi se iz aviona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA