≫ 

KOLAPS U BEOGRADU: Haos u centru grada, sudar na Topčideru, ulice pod vodom (FOTO)

Velike gužve su posebno u centru grada, u Takovskoj i Svetogorskoj, kao i na Pančevačkom mostu i Mostu na Adi

  • 4

Na glavni grad se nešto posle 15 časova sručila velika količina kiše koja je otežala kretanje i gužve u saobraćaju na području čitavog grada.

Iako pljusak i nevreme nisu dugo trajali, to je bilo sasvim dovoljno da se stvore velike kolone.

Velike gužve su posebno u centru grada, u Takovskoj, Svetogorskoj, kao i na Pančevačkom mostu i Mostu na Adi. Na društvenim mrežama upozoravaju da je pokvaren auto na uglu Sarajevske i Admirala Geparta izazvao potpuni kolaps.

Prema prognozama RHMZ, i u narednom periodu se očekuje kišovito vreme.Večeras, tokom noći na utorak i u utorak pre podne u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima očekuje se od 30 do 50 mm kiše za 12 h.

CRNI OBLACI POTOPILI BEOGRAD: Pogledajte kakvo se NEVREME sručilo na prestonicu! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, sudar kod Topčidera je prouzrokovao zastoj u saobraćaju, gužva je i u smeru ka mostu i u suprotnom smeru.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

U naredna 24 sata na bujičnim vodotocima u slivovima Drine, Lima, Jadra, Kolubare sa pritokama, kao i gornjih tokova Zapadne i Južne Morave sa pritokama u naredna 24 časa moguća su lokalna izlivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    5. septembar 2016 | 19:26

    Kakva katastrofa, mnogo smo razmazeni, svi imaju kola, kriza, šta nije? Skupo gorivo, ma nije. Svi se foliraju. I pre su padale kise pa se nije ovolika tenzija dizala, kao da je orkan. Budimo vise realni. BG je najvece selo u Srbiji, sa prilivom od 30.000 novih stanovnika iz unutrasnjosti godisnje, bez statistike nataliteta. Odliv postoji ali je mnogo manji.

  • Andria

    6. septembar 2016 | 08:14

    Grad nam je kao Venecija. Gledam direktora vodovoda i kanalizacije na TV koji govori da je to normalno jer je pala kiša. Katastrofa, čovek nema ni malo obraza da prizna svoju odgovornost. U Japanu bi njegov kolega izvršio harikiri, a ovaj totalno opušten. Šta ti je državni posao ...

  • Bp

    5. septembar 2016 | 17:56

    Kolaps i u Novom Sadu... katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA