≫ 

U najlepšem delu Beograda noću se dešavaju UŽASNE STVARI: Sektaški obredi na Košutnjaku? (VIDEO)

Naš čitalac je išao je na mini treking sa drugom, i krenuli su ka spomeniku knezu Mihajlu Obrenoviću. Međutim, nisu išli glavnim putem za automobile koji ide jednosmerno uzbrdo, nego su išli standardno, kroz šumu

  • 16

Čitalac Telegrafa snimio je mobilnim telefonom ostatke neke sektaške inicijacije na Košutnjaku, 9. septembra 2016. u ranim jutarnjim satima. Video je poslao redakciji Telegrafa.

NAJZABAVNIJA TRKA U SRBIJI: Košutnjak pun heroja koji testiraju svoje granice! (FOTO)

Naš čitalac je išao je na mini treking sa drugom, i krenuli su ka spomeniku knezu Mihajlu Obrenoviću. Međutim, nisu išli glavnim putem za automobile koji ide jednosmerno uzbrdo, nego su išli standardno, kroz šumu.

KOŠUTNJAK MIRISAO NA ROŠTILJ I PIVO: Ovakve slike PRVOMAJSKOG URANKA nigde niste videli!

Negde na pola puta iz daljine su primetili nešto čudno, prvo nisu znali da li je neko smeće u pitanju, ali kada su se približili, videli su odvratan prizor, koji, kako navode, tamo ne stoji mnogo dugo...

PIONIRSKI GRAD sve više postaje mesto kakvo pamtimo iz detinjstva! (FOTO)

U pitanju su bili ostaci klasične "sektaške" inicijacije: pileća krilca, glava od lutke nataknuta na štap i obojena crvenom bojom, neke iznutrice, pileća srca, končići, kočici itd...

Na ovim mestima u Beogradu LJUBAVNI PAROVI najčešće imaju SEKS!

Ovo nije prvi slučaj okupljanja "sektaša" po Košutnjaku, Adi i ostalim mračnijim mestima po Beogradu. Do sada se u više navrata pisalo o tome.

Evo šta se nalazi na fotografiji INSEKTA koji je UPLAŠIO Beograđane! (VIDEO)

Da li su u pitanju samo klinci u krizi identiteta koji se glupiraju uz hevi metal, gotik i sličnu muziku, što najčešće i jeste slučaj, ili je po sredi nesto ozbiljnije, to ne znamo, u svakom slucaju prizor je jeziv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NasaStavr

    10. septembar 2016 | 21:21

    Bez bre da me bije maler ceo zivot hahaha nasmeja me :)

  • x

    10. septembar 2016 | 21:11

    Nekada je milicija noću bila u gradu,na svakom mestu,danas dremaju u dežurnoj službi ili poneki u kafiću pije na tuđi račun.

  • Војвода

    10. septembar 2016 | 21:11

    Последњи пасус вам је одличан "Клинци који се глупирају уз хеви метал".Једини музички правац који људе одводи у пропаст и болест као што су секте.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA