POŠTUJETE PRAVILA: Sutra se završava sezona na Adi, nema kupanja do sledećeg leta

JP "Ada Ciganlija" se jos jednom zahvaljuje svim posetiocima i poziva da se uzdrze od kupanja u Savskom jezeru u narednom periodu

  • 0

Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji zavrsava se sutra u 19 sati, spuštanjem Plave zastave koja se po peti put vijorila na popularnom "Beogradskom moru", kao dokaz izuzetno visokog nivoa bezbednosti i usluga.

Revija lepih devojaka i seksi guza na Adi: Zbog ovoga volimo odbojku na pesku (FOTO)

- I ove godine Javno preduzeće "Ada Ciganlija" dalo je maksimum svojim mogućnosti u cilju obezbeđivanja raznovrsnosti sadržaja i omogućavanja svim posetiocima da pronađu svoj kutak i interesovanja u našoj zelenoj oazi - piše u saopštenju.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

Kako se navodi, tokom protekle sezone akcenat je ponovo stavljen na bezbednost kupača, te je spasilačka služba imala 28 uspešnih intervencija i još jednom pokazala zašto je kupalište na Savskom jezeru jedno od najbezbednijih kupališta u Evropi.

JP "Ada Ciganlija" se jos jednom zahvaljuje svim posetiocima i poziva da se uzdrze od kupanja u Savskom jezeru u narednom periodu jer voda ubrzo nece zadovoljavati temperaturne parametre koji su adekvatni za bezbedan boravak i kupanje, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA