≫ 

LEPA VEST ZA STANARE I ZVEZDINE NAVIJAČE: Ulica Ljutice Bogdana više nikom neće stvarati glavobolje (FOTO)

Sledeće godine će se raditi deo ulice koji prolazi tik uz stadion "Rajko Mitić", ali ne treba izostaviti činjenicu da je sada renoviran deo koji je zadavao najviše glavobolja kako vozačima, tako i pešacima

  • 4

Kroz Ulicu Ljutice Bogdana, u kojoj se nalazi stadion "Rajko Mitić", stadion Crvene zvezde koji navijači zovu "Marakana", koju osim stanara najviše koriste pristalice ovog kluba, više ne izgleda kao nekara. Ova ulica koja je bila poznata po svojim "kraterima" i brojnim rupama, konačno je renovirana.

Najpoznatija ulica u Beogradu ponovo otvorena. Navijači više neće imati problema da dođu do VOLJENOG STADIONA!

 Radovi u Ulici Ljutice Bogdana završeni su tokom jučerašnjeg dana i putnički saobraćaj je ponovo u funkciji, dok će autobusi krenuti od sutra, poručio je gradski menadžer Goran Vesić.

Podsetivši da je ova ulica bila u veoma lošem stanju, Vesić je istakao da su radovi, zahvaljujući vanrednom angažovanju radnika JKP "Beograd put" završeni pre roka.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Ova, nekada kaldrmisana ulica bila je ranije samo presvučena asfaltom koji se s vremenom ulegao, a sada je kompletno zamenjena vodovodna mreža i urađena nova kolovozna i trotoarska konstrukcija, za šta je izdvojeno 48 miliona dinara. Tokom ove godine rekonstruisano je više od 50 ulica na teritoriji Savskog venca, a svi ti radovi deo su gradskog plana da u narednih 10 godina sve ulice kroz koje prolazi gradski prevoz budu obnovljene jer mnoge od njih nisu rekonstruisane čak i celih 50 godina - rekao je Goran Vesić, zahvalivši se radnicima JKP "Beograd put" koji su posao u Ljutice Bogdana obavili pre kiše.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Kako je ranije gradski menadžer izjavio, sledeće godine će se raditi deo ulice koji prolazi tik uz stadion "Rajko Mitić", ali ne treba izostaviti činjenicu da je sada renoviran deo koji je zadavao najviše glavobolja kako vozačima, tako i pešacima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • presretac

    19. septembar 2016 | 10:06

    NEKAD SE ZVALA LJUTICE BOGDANA.....

  • Iskreno

    19. septembar 2016 | 12:52

    Kako pre roka....pa u avgustu je objavljeno da će biti završena do 19 septembra....

  • Omerta

    19. septembar 2016 | 10:30

    Popravite odvajanje za Banovo brdo kod ade,na sred puta je kvrga kao lopta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA