≫ 

Stigli Viber stikeri posvećeni Beogradu

Siniša Mali se zahvalio predstavnicima Vibera na poverenju i ukazao da ima sličnosti između Grada Beograda i te kompanije

  • 0

Gradonačelnik Siniša Mali i predstavnici kompanije Viber, juče su na Trgu republike predstavili ekskluzivne viber pakete stikera posvećenih našoj prestonici na srpskom i engleskom jeziku, pod nazivom Young Love in Belgrade.

 

BEOGRAD MEĐU 5 SVETSKIH GRADOVA: Posle Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija i srpska prestonica dobija Viber stikere!

 

Gradonačelnik se zahvalio predstavnicima Vibera na poverenju i ukazao da ima sličnosti između Grada Beograda i te kompanije.

 

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

 

- Pokušavamo da budemo mladi, drugačji i inovativni i to smo uspeli sa ovom aplikacijom koja je od danas dostupna za više od 800 miliona korisnika Vibera. Svi ti ljudi danas mogu da koriste stikere iz Beograda preko kojih promovišemo naš grad, a da nas to pritom ne košta ništa - ukazao je gradonačelnik.

 

On je najavio unapređenje ove usluge kako bi Grad Beograd bio uvek za korak ispred drugih metropola jer, kako je istakao, mi to zaslužujemo, znamo i možemo.

 

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

 

Generalni direktor Vibera Majkl Šmilov je podsetio da se već prilikom njegovog prvog dolaska u Beograd dogovorio sa gradonačelnikom da urade nešto zajedno, novo i drugačije.  On je ukazao da Viber iBeograd imaju nešto zajedničko, da su mladi, ambiciozni i uporni i izrazio očekivanje da će ta kompanija i ubuduće tesko sarađivati sa Gradom Beogradom.

 

Stiker paket globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je Beograđanima i gostima prestonice, kao i svim korisnicima ibera koji su zainteresovali za naš glavni grad. Ovom jedinstvenom paketu nalepnica koje se koriste u aplikaciji viber, tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA