≫ 

KOLAPS KOD ADE CIGANLIJE, NA MOSTOVIMA, U CENTRU GRADA: Vozači, kolovozi su vlažni, ima i odrona (FOTO)

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 3

I ovog jutra oko 8 sati, dobijaćete puš notifikacije Telegraf servisa, u kojem vas obaveštavamo o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta nam za ovaj dan poručuju zvezde.

VREME U SRBIJI

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i svežije mestimično sa kišom. Na jugu i jugozapadu mogući su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura biće od 8 do 15, najviša dnevna od 19 do 25 stepeni.

I u Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i svežije, povremeno sa kišom. Jutarnja temperatura biće oko 15, najviša dnevna oko 21 stepen. Slično vreme biće i sutra i prekosutra, dok će u četvrtak biti suvo uz delimično razvedravanje, dok se na planinama očekuju prve pahulje.

Detaljnu vremensku prognozu možete pročitati OVDE.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vlažni kolovozi koju je uzrokuje kiša koja neprestano pada, utiču na dodatne gužve u saobraćaju u srpskoj prestonici. One su već od sedam sati primetne na Mostu Gazela u oba pravca, na Autokomandi u smeru ka centru Beograda, na Slaviji, kao i na Brankovom mostu, posebno na ulazu u Terazijski tunel.

Saobraćaj se otežano odvija i na Pančevačkom mostu, a s obzirom na to da ima i magle, vozačima se savetuje dodatni oprez.

Gužva je i kod Ade Ciganlije, u smeru ka gradu. Naoružajte se strpljenjem na potezu iz pravca Ibarske magistrale ka Beogradskom sajmu, gde se zbog u jutarnje gužve napravio čep, pa vozila jedva da se kreću. Kolaps na ulicama je vidljiv i u perifernim naseljima, u blizini većih magistrala i saobraćajnica.

Pratite uživo situaciju na beogradskim ulicama OVDE.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI: 

Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

Auto-moto saveza Srbije upozorio je vozače da se zbog najavljene kiše očekuju vlažni kolovozi što je često uzrok iznenadnih kvarova na vozilu i povećanog broja saobraćajnih nezgoda, te apeluje na vozače da drže rastojanje između vozila i poštuju saobraćajne propise.

Učestali su i odroni zbog ovako promeljivih vremenskih prilika, najviše na putevima kroz klisure i stenske useke, koji u velikoj meri mogu da utiču na bezbednu vožnju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zbog izgradnje autoputa E-763, na deonici Obrenovac - UB, u mestu Stublenica, izvodiće se građevinski radovi u punoj širini državnog puta Ub-Stublenica-Radljevo. Saobraćaj će na toj deonici od 3. oktobra do 30. novembra biti preusmeren na lokalne puteve.

U prvoj fazi koja počinje danas od 17 sati i trajaće do 23. novembra, biće obustavljen saobraćaj na deonici: Ub - Lipnjak - jezero Paljuvi - Paljuvi -Stublenica - Radljevo.

Od danas do 5. oktobra, izvodiće se radovi na rekonstrukciji železničke pruge Beograd-Niš-Državna granica, na ukrštanju sa državnim putem Davidovac-Klenike-državna granica sa Makedonijom. Tokom izvođenja radova drumski saobraćaj će biti preusmeren na lokalni put kroz selo Žbevac.

SVETAC DANA: 

Srpska prvoaslavna crkva i vernici danas slave slavu svih lovaca - Svetog Evstatija, vojskovođu koji nije uvek bio hrišćanin.

Sveti Jevstatije Plakida, ili Sveti Evstatije, zaštitnik je lova. Bio je strastveni lovac i najveći rimski vojskovođa u vreme cara Tita i Trajana.

Detaljnije o ovom svecu možete pročitati OVDE.

DNEVNI HOROSKOP

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

OVAN: Dolazite do pokretanja novih poslova koji će vam u budućnosti biti veoma značajni. BIK: Iako ste u vezi važno vam je da zadržite i malo lične slobode. BLIZANCI: Spontano ćete se zbližiti sa jednom strastvenom osobom sa kojom delite slična interesovanja. RAK: Napravili ste veoma pozitivnu promenu u svom pristupu ka poslu i vaši nadređeni su to primetili. LAV: Veoma je povoljan dan za promenu posla ako ste tako nešto imali u planu. DEVICA: Možete da se oslonite na podršku svojih poslovnih saradnika. VAGA: Očekuju vas brojni poslovni preokreti i promene, pitanje je samo koliko ste zaista spremni za to. ŠKORPIJA: Potrebno je da menjate neke loše navike. STRELAC: Moguć je prekid nekog poslovnog ugovora. JARAC: Očekuju vas manji troškovi tokom današnjeg dana ali ne treba da brinete, finansije vam neće biti značajno oštećene. VODOLIJA: Potrebna vam je partnerova ljubav i podrška i očekujete da on to zna. Moguće je da ćete biti blago razočarani. RIBE: Problemi sa nesanicom su mogući.

Detaljan horoskop za današnji dan, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivke...

    3. oktobar 2016 | 08:26

    Kisobrani jaki ovi kineski,kad dune povetarac ostanu samo krive zice...

  • Dodik voli RS

    3. oktobar 2016 | 10:35

    Vidi jugota na sliki sta srbi voze u bg....kod nas u r. Srbskoj sami avdiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA