HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Lavovi, ponedeljak je vaš srećan dan! Ovnovi, zatreskaćete se kao nikad pre!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Dolazite do pokretanja novih poslova koji će vam u budućnosti biti veoma značajni. Možete da računate na nova poznanstva i zanimljiva dešavanja na ovom polju! Vreme je za ljubav kakvu još niste iskusili. Izbegavajte preteran fizički napor.

BIK

Osmislili ste novu strategiju sa kojom želite da dođete do poslovnog uspeha. Trebaće vam malo strpljenja. Iako ste u vezi važno vam je da zadržite i malo lične slobode. Iz tog razloga vam ne odgovara preterano posesivan partner. Imunitet vam je u padu.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

BLIZANCI

Nije preterano povoljan dan za posao, može se reći da je dosta toga u fazi čekanja. Potrebno vam je strpljenje. Spontano ćete se zbližiti sa jednom strastvenom osobom sa kojom delite slična interesovanja. Moguće je da je u pitanju Škorpija. Odlično se osećate.

RAK

Napravili ste veoma pozitivnu promenu u svom pristupu ka poslu i vaši nadređeni su to primetili. Potrebno je da poradite na samopouzdanju ako želite da dovedete u red svoj emotivni život. Posetite lekara radi redovne kontrole u narednom periodu.

LAV

Veoma je povoljan dan za promenu posla ako ste tako nešto imali u planu. Očekuju vas srećne okolnosti! Veoma ste šarmantni i privlačite pažnju. Dolazite do zanimljivog poznanstva sa jednom neobičnom i ekscentričnom osobom. Prijala bi vam meditacija.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Možete da se oslonite na podršku svojih poslovnih saradnika. Mnogi od njih su bili sa vama i u najtežim trenucima. Uživate u zanimljivom flertu sa novim poznanikom iako još niste sigurni da li biste mogli da odete i dalje od toga. Smeta vam promena vremena.

VAGA

Očekuju vas brojni poslovni preokreti i promene, pitanje je samo koliko ste zaista spremni za to. Budite otvoreni prema voljenoj osobi i pokažite joj šta vam smeta. Jedino tako ona može znati šta treba da koriguje kod sebe. Mogući su bolovi u stomaku.

ŠKORPIJA

Možete da računate uspeh i povećanje zarade ako se budete bavili privatnim poslom ali i neki dodatnim. Ne cvetaju vam uvek ruže kada je u pitanju ljubav. Moguće je da je partner nezadovoljan i da krivicu prebacuje na vas. Potrebno je da menjate neke loše navike.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Moguć je prekid nekog poslovnog ugovora. Dolazi faza u kojoj ćete morati da nastavite dalje. Lako dolazite do novog poznanstva ali niste odmah spremni da pokažete svoje emocije. Potrebno vam je neko vreme. Mogući su bolovi u grlu.

JARAC

Očekuju vas manji troškovi tokom današnjeg dana ali ne treba da brinete, finansije vam neće biti značajno oštećene. Više niste sigurni u emocije koje ste imali prema svom partneru i pitate se da li je došlo vreme za prekid. Promenite režim ishrane.

VODOLIJA

Preporuka je da odložite sve važne poslove. Moguće je da ćete imati većih problema sa koncentracijom. Potrebna vam je partnerova ljubav i podrška i očekujete da on to zna. Moguće je da ćete biti blago razočarani. Moguća je vrtoglavica.

Foto-ilustracija: Foter/Leo Reynolds Foto-ilustracija: Foter/Leo Reynolds

RIBE

Mnogi poslovi čekaju na vas a vi ste u haosu. Niste uspeli da napravite adekvatnu organizaciju i sada ispaštate. Moguće je da trenutno ni sami ne znate šta želite i da vam je teško da pronađete svoj emotivni balans. Problemi sa nesanicom su mogući.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Megalodon

    2. oktobar 2016 | 21:46

    Sad je bio zemljotres u Podgoricu.ceka se drugi.provjerite.pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA