Beograd dobija vizitorski centar na Velikom ratnom ostrvu

Mali se povodom otvaranja ovogodišnjeg kampa obratio studentima učesnicima i upitao ih da li postoji nešto što Grad može da učini, a rekli su mu da bi voleli da se izgradi vizitorski centar

  • 1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obećao je danas na otvaranju tradicionalnog kampa na Velikom ratnom ostrvu, da će do oktobra naredne godine, na tom ostrvu sagraditi vizitorski centar.

JKP PARKING SERVIS: Oglas o prodaji odbačenih, havarisanih, vozila iz saobraćajnog prekršaja, iz saobraćajne nezgode i drugih vozila, a koja nisu preuzeta od strane sopstvenika

Mali se povodom otvaranja ovogodišnjeg kampa obratio studentima učesnicima i upitao ih da li postoji nešto što Grad može da učini i kao odgovor je dobio predlog da se izgradi vizitorski centar u kojem bi studenti mogli zimi da uče a koji bi bio otvoren i za posetioce Velikog Ratnog ostrva.

Direktor JKP "Zelenilo Beograd" Slobodan Stanojević je objasnio da bi za projekat bilo potrebno 30 miliona dinara, a da se sa izgradnjom može započeti u maju 2017. godine da bi do sledećeg jesenjeg kampa radovi bili završeni.

Mali je nakon Stanojevićevog objašnjenja izjavio da su studenti i njihove potrebe važniji od, kako navodi, Pionirskog parka, čija ĆE rekonstrukcija KOŠTATI 100 miliona dinara, te obećao da će vizitorski centar biti izgrađen do sledećeg jesenjeg kampa.

– Ja sam dao svoje obećanje i ispuniću ga naredne godine, Grad Beograd će izgraditi ovde vizitorski centar za posetioce koji će biti iskorišćen kako za posetioce tako i za studente – rekao je Mali.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micotakis

    11. oktobar 2016 | 06:03

    Pa napravite nesto da bude atraktivno za posetioce Beograda i uvrstite u program turisticke agencije Beograda. Svaki drugi grad bi od toga napravio nesto i uzimao pare. Prebacite zooloski vrt tamo naprimer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA