≫ 

Nove rashladne vitrine na pijaci "Banjica" i "Zvezdara"!

Do kraja tekuće godine, nove rashladne vitrine biće postavljene na još tri beogradske pijace

  • 3

Vodeći računa o dobroj higijenskoj i proizvođačkoj praksi, Gradske pijace su nastavile sa opremanjem mlečnih hala novim rashladnim vitrinama.

Nastavljen trend uspešnog poslovanja JKP "Gradske pijace"!

- Mlečna hala pijace "Banjica" opremljena je sa 38 novih rashladnih vitrina, a mlečna hala pijace "Zvezdara" sa 25 rashladnih vitrina sa po dva prodajna mesta. Istovremeno, na pijačnom platou pijace "Banjica" postavljeno je 10 spoljnih rashladnih vitrina sa po dva prodajna mesta. - izjavio je Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i dodao:

- Bezbedan plasman namirnica animalnog porekla, kao i briga o korisnicima pijačnih usluga predstavljaju imperativ za preduzeće, te je omogućavanje najboljih uslova za čuvanje i prodaju namirnica animalnog porekla visoko na listi prioriteta. JKP "Gradske pijace" nastaviće da sprovodi i komercijalne analize zdravstvene ispravnosti mlečnih i suvomesnatih proizvoda, kao i konzumnih jaja, voća i povrća kako bi svi naši sugrađani bili sigurni da je hrana koja se prodaje na beogradskim pijacama ispravna.

Nove rashladne vitrine sa efikasnijim sistemom za hlađenje omogućavaju dužu svežinu namirnica animalnog porekla bez isušivanja. Veća izložbena površina i hladan bunker ispod cele izložbene tacne, korisnicima rashladnih vitrina obezbediće komforniju prodaju, a kupcima veću sigurnost prilikom kupovine ovih osetljivih namirnica.

Ceneći interesa kupaca i lica koja prodaju na beogradskim pijacama, Gradske pijace ulažu novčana sredstva preduzeća u obnavljanje pijačne opreme. Od početka godine mlečne hale na pijacama "Skadarlija" i "Mirijevo" u potpunosti su renovirane, dok su na pijaci "Zemun" i "Vidikovac" postavljene nove spoljne rashladne vitrine. Na pijaci "Braće Jerković" na inicijativu korisnika rashladnih vitrina, izgrađena je mlečna hala, a na pijaci "Borča", "Banovo Brdo" i "Dušanovac" zamenjene su sve rashladne vitrine repariranim, kako bi se poboljšali sanitarno-higijenski uslovi i natkriven je deo gde se prodaju mlečni i suvomesnati proizvodi.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja patak

    4. novembar 2016 | 16:38

    Banjica je najbolja pijaca u Beogradu.

  • Suzana

    4. novembar 2016 | 16:28

    Samo su zaboravili da srede stepenice na ulazu u mirijevsku pijacu i prilaz a vitrine menjaju po treci put

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA