KAKO JE POD ZVEZDOM ŽIVEO ČOVEK KOJI SADA ŽIVI POD ORLOVIMA: Priznao nam je to na 29. novembar (VIDEO)

Beograđani su se prisetili druženja i uživanja

  • 21

Dan Republike je bio je praznik u bivšoj SFRJ, koji se slavio 29. novembra, a ovako je ostao u sećanju Beograđanima, koji su se okupili da ga obeleže. "Palo" je naravno i kolce.

A ZA DAN REPUBLIKE - SVINJOKOLJ! Evo kako je Jugoslavija SLAVILA 29. NOVEMBAR (VIDEO)

– Svi smo mi lepo živeli u toj zemlji. Družili se, radilio se i gradilo, išli smo na radne akcije. Bili smo aktivni u savezu studenata, u omladini, partiji... Družili se brigadama iz svih zemalja. Smatram da nema razloga da se ne setimo ovog dana – rekao je vidno raspoložen gospodin.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Murga

    29. novembar 2016 | 23:39

    Nekada se znalo koji je praznik i zbog cega se praznuje. Svi zaposleni mogli su da planiraju i obave svoje poslove mimo kolektiva u kojima su radili. Danas neznas kad je koji praznik i zbog cega je uveden. Radis kod privatnika za sicu. Nemas dan za odmor a o uplacivanju penzionog i socijalnog da nepricamo. Oni su imali svinjokolj a sta cemo mi da zakoljemo kad ni svinje vise neznamo da uzgajamo. Zar Nemacki Tinis treba da nas tome uci. Nas koji smo bili cenjeni u celom svetu po stocarstvu i vocarstvu! Aferim braco drzite se mobilnih i kompjutera! Cinis voliko.

  • Ljilja

    30. novembar 2016 | 18:57

    Svi vi koji imate 40. 50 godina i više treba dobro da se zapitate kad lupate gluposti o zivotu u titovoj jugoslaviji! Nismo imali mnogo ali smo bili srecni i zadovoljni u svakom pogledu. Kao dete orila su se igralista decijom grajom i igrom. Pola dana smo provodili u skoli a pol napolju u igri. Kao omladinci druzili smo se svuda i na svakom mestu. Radne akcije, izvidjaci, gorani, kud, sportska udruzenja, knjizevna udruzenja , muzicke grupe. A od 6 sati uvece korzo pun omladine koja seta i druzi se. A sta sad imaju deca i mladi. Deca ne znaju da se igraju jer im neki tamo titomrzci pune glavu kako to nije dobro za njih. Mladi nemaju gde da se druze jer tito mrzci kazu da sva ta udruzenja nisu dobra za njih. Bolje da izlaze u ponoc i opijaju se i drogiraju do jutra a deca bolje da sede i bulje po ceo dan u kompjuter. Za vas je sve to lose jer nemate pojma kako je nama stvarno bilo lepo. Bar je svako od nas disao punim plucima. Disite i svi vi koji napadate ono vreme. Sta mislite ciji vazduh je zdraviji?

  • miki

    29. novembar 2016 | 22:05

    4 decenije stvaranja,napredovanja,zivota,druzenja,putovanja..... Svega u izibilju,pod zvezdom! Pod demokratijom sve razvaljeno,unisteno,nista se ne gradi,nista se ne stvara,ne putuje se,nema se para,nema se posla,ljudi gladuju..... Dalje sami procenite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA