• 3

ZEMUN ĆE BITI KAO IZ BAJKE: Krajem maja prošetajte centrom, i spremite se da ostanete bukvalno bez teksta!

Građevinske mašine uveliko rade na sređivanju na Magistratskom trgu, u Gospodskoj i Lagumskoj ulici

  • 3

Bageri, mašine za bušenje i kopanje "opkolili" su Magistratski trg i dve okolne ulice u Zemunu zbog popločavanja i uređenja kišne kanalizacije. Radovi su započeti pre petnaestak dana, a predviđeno je da traju do kraja maja sledeće godine.

Siniša Mali na 10. spratu kule: "Beograd na vodi" je porastao 35 metara

Centar Zemuna izgledaće mnogo lepše nego sada i sigurno će biti bliži "originalnom" izgledu iz 19. veka, kao iz bajke - pišu Večernje novosti.

Radovi su još u prvoj fazi, a radnici JP "Beograd put" rade zajedno sa ekipama "Beogradskog vodovoda i kanalizacije". Iako je uklanjanje i odnošenje šuta u punom jeku, sugrađani i dalje mogu nesmetano da prolaze ovim ulicama, a lokali koji se tu nalaze normalno rade.

- Radovi se za sada odvijaju bez ikakvih problema i zastoja. Ploče će biti razmera 40 puta 40 i biće veoma slične onima na Terazijama. Proći će još nekoliko faza radova dok one konačno budu postavljene - kažu u "Beograd putu".

Kako bi se radovi ubrzali, "Beograd put" odvojio je i vozilo koje čisti sneg i zadužio ga da odvozi šut sa zemunskog trga.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Komentari

  • darko

    Da su radovi obavljaju na prolece bilo bi zasto bas na prolece. Isto bi bilo i sa ostalim godisnjim dobima. Narod nikad zadovoljan.

  • Giga

    Zato što su na proleće izbori

  • QQ-LELE

    Nije mi jasno, zasto sve velike rekonstrukcije rade zimi

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima