• 0

Radno vreme prodavnica i benzinskih pumpi za praznike: Dobro zapamtite da ne "poljubite vrata" (SPISAK)

U nedelju, 1. januara, dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni, a u ponedeljak, 2. januara, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati isto kao i u utorak, 3. januara

  • 0

Prema odredbama Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda u subotu, 31. decembra, dežurne prodavnice pretežno prehrambene robe (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi) moraju da rade najmanje od 9 do 18 sati.

 

Bliži se novogodišnja kupovina: Ovo su idealni pokloni za vaše najbliže

 

U nedelju, 1. januara, dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni, a u ponedeljak, 2. januara, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati isto kao i u utorak, 3. januara.

 

U petak, na Badnji dan, prodavnice pretežno prehrambene robe (hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi) moraju da rade najmanje od 9 do 18 sati, dok na sam Božić (7. januara) dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni.

 

Na dan državnog i drugog praznika (1, 2, 3. i 7. januara) nespecijalizovane prodavnice u kojima se obavlja trgovina na malo pretežno neprehrambene robe i posebni trgovinski objekti mogu biti zatvoreni.

 

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda rade 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

 

Foto - Ilustracija: Profimedia, Wavebreak

Foto - Ilustracija: Profimedia, Wavebreak

 

Dežurni prodajni objekti koji rade u vreme državnih i drugih praznika dužni su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta, najmanje tri dana pre državnog i drugog praznika.

 

Svi trgovinski i zanatski objekti u dane novogodišnjih i božićnih praznika mogu biti otvoreni i mogu raditi duže od radnog vremena navedenog u ovom saopštenju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok