HIT: Ne obijaj automobil, pucam u kolena!

"Ne obijaj, u kolima nemam više prve pomoći niti bilo šta skuplje od 100 dinara. Ako te zateknem na delu pucam u kolena!", upozorenje je kradljivcima koje je vlasnik okačio na svoj automobil

  • 1

Krađa i obijanja automobila na Novom Beogradu iz dana u dan sve je više, i to na potezu od Bloka 23 do Bloka 24 u okolini buvljaka, pa se vlasnici automobila na razne načine dovijaju kako da zaštite svoje ljubimce i odgovore lopove od obijanja.

Pored alarma, sigurnosnih uređaja, blokatora kočnica, "Lavljih kandži", sve je više onih vlasnika koji na svoja vozila lepe upozorenja kradljivcima.

Na jednom od vozila parkiranih u Bloku 23 na Novom Beogradu, gde su kradljivci u nekoliko navrata obijali automobile iz kojih su nestajali pribor za prvu pomoć, može se videti upozoravajući proglas za obijače.

U njemu je upozoren kradljivac da će mu vlasnik vozila, ukoliko "ga zatekne na delu" pucati u kolena!

"Ne obijaj, u kolima nemam više prve pomoći niti bilo šta skuplje od 100 dinara. Ako te zateknem na delu pucam u kolena!" piše na papiru nalepljenom sa unutrašnje strane auta.

Na još jedom od automobila, marke "jugo", može se videti drugo nalepljeno obaveštenje za kradljivce u kojem se vlasnik zahvaljuje!

"Akumulator je star i zavaren! Benzin je na minimumu! U kolima nema ništa vredno! Nema razloga da obijate auto! Hvala unapred!", piše na ovom automobilu.

(D. Zlojutro)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen

    18. jun 2012 | 18:36

    Meni u Jerkovicu redovno uzimaju gorivo iz punta, iako imam cep sa kljucem, cak i ne ostete bravu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA