≫ 

Migrant u Beogradu na minus 10 prao noge vodom iz posude!

Ne zna se da li je gore, što dok jednu pere, drugom je u roze papuči, koja je nepodobna obuća za sneg ili to što se ne zna ni poreklo vode, kao ni da li je uopšte topla...

  • 43

Svedoci smo mnogih nepoželjnih situacija u kojima se migranti iz Sirije, Iraka i Irana žive i kreću prethodnih meseci. Ipak, svaka nova fotografija ili snimak koji pokazuje u kakvim uslovima žive, dodatno nam izazove tugu.

Užasni uslovi za izbeglice na Lezbosu: Smrzavaju u šatorima prekrivenim snegom (VIDEO)

Pronađeni migranti u kamionu: Sa decom se smrzavali na -20 u Nemačkoj

Tako i ova, snimljena u blizini beogradske Autobuske stanice na kojoj muškarac u čučećem položaju pere noge tako što ih poliva vodom.

Ne zna se da li je gore, što dok jednu pere, drugom je u roze papuči, koja je nepodobna obuća za sneg ili to što se ne zna ni poreklo vode, kao ni da li je uopšte topla...

Da ne puštamo dalje "mašti na volju", samo smo hteli da podelimo sa vama njihove nedaće ovom fotografijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saleš

    9. januar 2017 | 18:44

    Baš ga žalim. Što ne ide u prihvatni centar? Pere noge za namaz a ne zbog higijene. Pitam se hoće li oteti kamion ili će nožem da proslavi ulazak u EU?

  • SRB IN

    9. januar 2017 | 19:53

    Zašto policija ne sklanja ove migrante u prihvatne centre. Nema tu hoće neće, nego mora i tačka. Nema kampovanja gde im se prohte nego zavesti red i tačka.

  • Danga

    9. januar 2017 | 18:41

    Zašto neće u prihvatne centre sve ovo je politika.Pišite o našim izbjeglicama a ne ovim koji su poslati da budu izbjeglice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA