GAK "Narodni front" dobio krevetiće i stolove za previjanje

Kantautorka i pevačica Leontina Vukomanović donirala pet krevetića i 10 stolova za povijanje u ime brenda "Pampers"

  • 1

Leontina Vukomanović, poznata srpska kantautorka i pevačica, danas je donirala pet krevetića i 10 stolova za povijanje u ime brenda "Pampers" Ginekološko-akušerskoj klinici (GAK) "Narodni front" u Beogradu.

Posle uručenja donacije, prisutnima se obratio direktor GAK "Narodni front" prof. dr Dušan Stanojević koji je rekao da će neonatalni kreveti i stolovi za povijanje koje je "Pampers" obezbedio pomoći u stvaranju optimalnih uslova za majku i dete u prvim danima materinstva.

U saopštenju se navodi da "Pampersova" donacija podržava sistem uređivanja soba i na ovaj način podstiče promociju dojenja, odmah nakon rođenja.

Vukomanović je rekla da ovaj program šalje pozitivne poruke majkama, psiholozima i pedijatrima i da se na taj način "Pampers" ohrabrio na dalje napore da podrži program "Uređivanje soba" u Srbiji.

Ove godine "Pampers" će neonatalne krevete, plakare i stolove za povijanje donirati u još pet bolnica i porodilišta u Srbiji, kao što su Klinički Centar Srbije, GAK u Nišu, KBC "Dr Dragiša Mišović", ZC Leskovac, ZC "Sveti Luka" i Opšta bolnica u Smederevu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milkica

    25. jun 2012 | 12:13

    Bolje da uvoznici i zastupnici pampersa smanje svoje marze na neku pristojnu normalu nego sto glume dobrotvore. Lepo od njih sto doniraju, ali neka akcija pomoci bude za sve roditelje, a ne da zaradjuju i svaki dan, a ne da zaradjuju na svakom pakovanju pelena po 200%. Ajd, da vidimo sta ce biti sa onom cuvenom akcijom Porez na bebe, sad posle izbora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA