U udesu na raskrsnici Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića povređen čovek

U Beogradu se tokom prethodnog dana dogodilo osam udesa u kojima nije bilo teže povređenih osoba, kao i dva pada sa visine

  • 1

U šest udesa koji su se prethodne noći i tokom jutra dogodili u Beogradu, lakše povrede zadobilo je šest osoba, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Volela sam da jedem srce i jezik jelena, a sad mi je pljeskavica omiljena: Upoznajte jedinu Eskimku u Srbiji (FOTO)

Ulaz beogradske zgrade osvanuo sa sjajnom porukom za Svetog Savu: Jedan detalj će vam ulepšati dan sigurno (FOTO)

Portparolka te službe Nada Macura, rekla je jutros da je jedna osoba lakše povređena u udesu koji se u 7.37 dogodio na uglu Ulice Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar 39-muškarca koji je lakše povređen u udesu koji se dogodio u 6.23 u Ulici Dragoslava Srejovića na Paliluli, a u ovu zdravstvenu ustanovu prevezen je i 20-godišnjak koji je zadobio lakše povrede u udesu koji se nešto pre 6 časova dogodio u Partizanskoj ulici u Malom Mokrom Lugu.

U Urgentni centar su prevezeni i muškarac star 38 godina koji je lakše povređen u udesu do koga je došlo u 4.22 kod Bubanj potoka, 20-godišnjak koji je povređen nešto pre 21 čas na autoputu u smeru ka Nišu kao i 55-godišnjak koji je lakše povrede zadobio u udesu koji se dogodio oko 20.35 u Bulevaru vojvode Mišića.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 116 intervencija, od čega 26 na javnom mestu a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, osobe sa visokim pritiskom kao i alkoholisane osobe.

U Beogradu se tokom prethodnog dana dogodilo osam udesa u kojima nije bilo teže povređenih osoba, kao i dva pada sa visine.

Hitna pomoć obavila je 152 intervencije, od kojih 51 na javnom mestu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    28. januar 2017 | 11:01

    Nerazumem zasto vozaci jure i rizikuju svoje zivote i drugih oko sebe?vozac sam 30god?verujte mi dassm jurila radila i nikad nissm ni jedan prekrsaj napravila ni kaznu platila?NE BRZE OD ZIVOTA?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA