Veliko interesovanje za foto-konkurs "Najlepša fotografija sa pijace Kalenić"

Marija Bošnjaković, rukovodilac Službe marketinga i odnosa sa javnošću JKP "Gradske pijace" danas je na pijaci "Kalenić" uručila ceger pun voća, povrća, suvomesnatih i mlečnih proizvoda, Mariji Trivić, autorki pobedničke fotografije na foto-konkursu "Najlepša fotografija sa pijace Kalenić"

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

- Na Facebook stranicu pristiglo je preko 100 fotografija u okviru foto-konkursa, koji je trajao 15 dana. Svi učesnici su pokazali visok stepen kreativnosti, kao i organizovanost prilikom glasanja za njihovu omiljenu fotografiju. Tokom trajanja konkursa vodila se prava borba između dve autorke, čije su fotografije pobrale najviše simpatija posetilaca naše strane. Pravo mi je zadovoljstvo što sam Mariji Trivić, dodelila ceger sa natpisom njene omiljene pijace - izjavila je Marija Bošnjaković, rukovodilac Službe marketinga i odnosa sa javnošću JKP "Gradske pijace".

Foto: Promo Foto: Promo

- Putem elektronskih medija sam se informisala da ste raspisali konkurs, te sam pošto redovno posećujem pijacu "Kalenić", odlučila da pošaljem fotografiju tezge, koja me je najviše inspirisala i gde redovno kupujem. S obzirom da vodim računa da hrana koju konzumiram bude domaća, kontrolisana i sveža, odlazim i na pijacu "Dušanovac2, u čijoj neposrednoj blizini stanujem - izjavila je Marija Trivić, i dodala:

- Veliku zahvalnost dugujem mojim prijateljima koji su mi pomogli da pobedim i njihova podrška je bila najvažnija.

Foto: Promo Foto: Promo

JKP "Gradske pijace" pozivaju sve sugrađane da posete pijacu "Smederevki đeram", obave kupovinu kod svog omiljenog prodavca i zabeleže poseban trenutak na pijaci. Foto-konkurs "Najlepša fotografija sa pijace Smederevski đeram" počeo je juče i trajaće do 15. februara.

Na foto-konkursu učestvovaće isključivo autorske fotografije, a svako zainteresovano lice može poslati do tri fotografije, na Facebook stranicu Gradskih pijaca. Pobednik foto-konkursa je autor fotografije koja osvoji najviše "lajkova".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA