Predstavljanje Bitke za znanje povodom Dana bezbednog interneta

Bitka za znanje će od 11 do 17h časova u Naučno-tehnološkom parku imati svoj izložbeni prostor, a glavni promoteri akcije biće mBot roboti koji uskoro stižu u osnovne škole širom Srbije i uz pomoć kojih će đaci od 5. do 8. razreda učiti programiranje

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Program Bitka za znanje i akcija KODigranje biće predstavljeni na konferenciji povodom Dana bezbednog interneta koju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje 7. februara u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Fond B92, koji je nosilac Bitke za znanje, biće jedan od učesnika sesije posvećene neposrednoj edukaciji i podizanju digitalnih kompetencija za jačanje digitalne bezbednosne kulture i aktivnog i kreativnog korišćenja informaciono-komunikacionih tehnologija.

Foto: Promo Foto: Promo

Bitka za znanje će od 11 do 17h časova u Naučno-tehnološkom parku imati svoj izložbeni prostor, a glavni promoteri akcije biće mBot roboti koji uskoro stižu u osnovne škole širom Srbije  i uz pomoć kojih će đaci od 5. do 8. razreda učiti programiranje.

Foto: Promo Foto: Promo

Više informacija o programu dostupno je na sajtu www.bitkazaznanje.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA