Kosančićev venac raskopan, porušen i neuređen. Sve to se događa iz jednog mnogo dobrog razloga! (VIDEO)

Prizor koji se trenutno može zateći na ovoj lokaciji sve je samo ne jedan od najlepših

  • 4

Rekonstrukcija Kosančićevog venca počela je još septembra prošle godine, a kako je tom prilikom najavljeno, ovaj deo prestonice trebalo bi da nakon radova postane jedan od najlepših krajeva grada.

Nesnosan smrad se širio Konjarnikom, a onda je Beograđanin u svom dvorištu zatekao MRTVOG KONJA. Ali, to nije bilo sve! (FOTO)

Ovakva slika grada nije promakla ni korisniku društvene mreže Instagram, koji je na svom profilu objavio video zapis trenutnog stanja koji je zatekao u ovom delu Beograda. Jedan od najlepših delova Beograda izgleda neobično i pomalo tužno, ovako neuređen.

Naime, planovi za renoviranje Kosančićevog venca podrazumevaju raskopavanje kaldrme, obnavljanje drvoreda i fasada, uređenje prostora oko ruševina Narodne biblioteke, a očekuju se i radovi na izgradnji Gradske galerije.

Izgleda da ovako obiman posao zahteva i stvaranje poprilično haotičnog i urušenog prizora, koji je ulicu ostavio u raskopinama, prašini i kamenim blokovima naslaganim na gomile.

Zato, možemo samo da pretpostavimo koliko će divno izgledati ovaj deo grada po završetku rekonstrukcije.

Pogledajte video:

A post shared by Chad Sarno (@chadsarno) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    19. februar 2017 | 11:31

    Pa i centar Beceja razrovaren od septembra i ogradjen da ne moze da se prolazi. I nikom nista. Navodno do aprila ce da se zavrsi...

  • Uf

    19. februar 2017 | 12:31

    Ovo ko da je kod nas rat

  • Ljilja

    19. februar 2017 | 11:33

    Sadite lipe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA