Nesnosan smrad se širio Konjarnikom, a onda je Beograđanin u svom dvorištu zatekao MRTVOG KONJA. Ali, to nije bilo sve! (FOTO)

Beograđanin Milan Maričić zatekao je pre dva dana leš životinje u nezavršenom objektu koji je on počeo da gradi na svom placu

  • 38

Na porodičnom placu Maričića, u beogradskom naselju Konjarnik, neprijatan miris širi se oko okretnice autobusa "31".

Na Konjarniku je komšija svog uginulog konja ostavio u susednom dvorištu. U ovom beogradskom naselju, baš u blizini okretnice autobusa na liniji 31, u urbanom delu grada, Milan Maričić zatekao je pre dva dana leš životinje u nezavršenom objektu koji je on počeo da gradi na svom placu.

Posuli su zaleđene ulice misterioznom mešavinom, gradom je počeo da se širi nesnosan smrad, psi totalno poludeli!

O tome je, kako kaže, obavestio sve opštinske i gradske inspekcije koje su mu pale na pamet. Obratio se i komunalnoj policiji, ali razumevanje nigde nije našao. Od svih službi, na teren je izašla jedino patrola policije koja je sačinila zapisnik.

- U prizemlju neizgrađenog objekta zatekao je koze, ovce, magarce, svinje i konje, životinje komšije Radivoja Kocića, koji godinama uzurpira našu imovinu i našu građevinu koristi kao štalu - uznemireno priča Maričić.

- Iz gomile balege kojom je gotovo potpuno zatrpano celo prizemlje, uočio je konjsko kopito kako viri. Došao sam i uverio se da je u mojoj kući zatrpana lešina. Pozvao sam majku komšije Kocića i ona mi je potvrdila da su oni zatrpali uginulog konja, te da će ga njen sin ubrzo ukloniti.

Foto: novosti.rs Foto: novosti.rs

Kako je vreme prolazilo, a susedi nisu ništa preduzeli, Maričić je rešio da slučaj prijavi policiji.

- Kociću je zabranjeno da više prelazi u moje dvorište, međutim, niko drugi od nadležnih komunalnih službi nije izašao na teren kako bi ovaj problem do kraja bio otklonjen - žali se Maričić.

U međuvremenu, Kocići su juče posle podne izvukli crkotinu i samo je prevukli u svoje dvorište, gde su je opet zatrpali. Na njihovom imanju, ispod višespratnice od bele fasadne cigle, stoji gomila životinjske balege. Ne samo u njihovom, već i po susednim placevima slobodno se šetaju ovce i koze.

Neprijatan miris širi se Konjarnikom oko okretnice autobusa 31 i ne uspeva da ga ubije ni mraz ni hladnoća.

Smrad i raspuštene životinje godinama unazad zadaju muke ne samo Maričićima, već svima koji žive u ovom delu grada, a posebno leti, kad upeče zvezda i krenu fekalna isparenja

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • surovi

    19. februar 2017 | 11:09

    Meni je logično da na Konjarniku ima konja ... mislim, šta će oni na Labudovom Brdu ....

  • Cika Velja

    19. februar 2017 | 10:39

    Sacuvaj boze svakog od takvog komsije!!! Kad proradi oruzje mi se pitamo-sta bi? Eto sta bi,od komsijine kuce i placa napravio stalu! Izgleda da nama siptari ne trebaju,imamo mi svoje!!!

  • Boban

    19. februar 2017 | 10:45

    Sad lepo sve zivotinje na kamion pa na pijacu. Šta je na tvom placu tvoje je. A komšija nek se češe gde ga ne svrbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA