≫ 

VANDALSKI ČIN: Kome smeta što XV gimnazija nosi ime patrijarha Pavla? (FOTO)

U septembru prošle godine na zahtev ministra prosvete Mladena Šarčevića, škola je ipak preimenovana i sada nosi naziv - gimnazija "Patrijarh Pavle"

  • 14

Kada su pre dve godine roditelji učenika pokrenuli inicijativu da 15. beogradska gimnazija promeni naziv u gimnazija "Patrijarh Pavle", Ministartsvo prosvete na čelu sa Srđanom Verbićem je odbilo taj predlog rekavši da škola nije dovoljno dobra, da bi ponela ime poglavara SPC.

Roditelji, ovo je poslednje upozorenje: Opasna zavisnost uzela je maha, đaci imaju veliki problem!

Međutim, u septembru prošle godine na zahtev ministra prosvete Mladena Šarčevića, škola je ipak preimenovana i sada nosi naziv - gimnazija "Patrijarh Pavle".

Izgleda da to sada nekome smeta, pa je čitalac Telegrafa izrevoltiran prizorom, poslao fotografiju školskog ulaza, gde se vidi da je ime "Patrijarh Pavle" - precrtano, i sprejem dopisano  - XV.

Naša redakcija nije uspela da stupi u kontakt ni sa kim iz ove škole, kako bismo dobili odgovor na pitanje - kome smeta da 15. gimnazija nosi ime Patrijarha Pavla?

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    14. mart 2017 | 14:50

    Da li bi tako u okolnim zemljama smelo ,moglo .NE! Nema kontrole , gde je kom . policija ?Jure po buvljacima ljude koji prodaju stvari iz kuce kako bi preziveli ,sede po kaficima na racun naroda i td....Bio u Osjeku nijedan grafit ne videh -cisto -uredno do bola, ali nema cigana, izbeglica ineprijavljnih gradjana!!! Kakav narod ,takav grad, ulica u 21 veku i stranci zapanjeni -dubreta koliko hoces a milion ljudi na birou!!Tehnika truli u garazama , ne peru ulice sem donekle glavnih ... dodjite u Zemun - plakati politicara, umrlice po drvecima,mali oglasi na sobr .znacima i .....

  • miami

    14. mart 2017 | 14:02

    Smeta levicarima, liberalima, anarhistima I ostalim manjinama koje terorisu vecinu bez posledica.

  • Milka

    14. mart 2017 | 14:33

    Sramota zalos i bezobrazluk ?!neznaju oni sta cine i koje Patrijarh Pavle?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA