≫ 

Opština Voždovac poklonila 4 vozila Fiat 500L Policijskoj stanici Voždovac u Belom potoku! (FOTO)

Biljana Popović Ivković se zahvalila predsedniku opštine Voždovac na ovom vrednom poklonu koji će svakako doprineti efikasnijem i kvalitetnijem radu policijskih službenika u Belom potoku

  • 1

Od danas će ispostava Policijske stanice Voždovac u Belom potoku biti bogatija za četiri nova vozila Fiat 500L koje je na poklon dobila od opštine Voždovac, a time će i rad policijskih službenika biti brži, bolji i efikasniji.

Voždovačkim klubovima uručena sportska oprema, a školama šahovska garnitura i literatura!

Gradska opština Voždovac obezbedila sportsku opremu za profesore fizičke kulture!

Tim povodom, predsednik Opštine Aleksandar Savić zajedno sa sekretarkom Ministaratstva unutrašnjih poslova Biljanom Popović Ivković, uručio je vredan poklon načelniku Policijske stanice Voždovac Nebojši Dragoviću i komandiru policijske ispostave Beli Potok Milanu Miletiću. Oni su se zahvalili Opštini na ovoj vrednoj donaciji koja će olakšati i poboljšati rad njihovih službenika u borbi protiv kriminala i korupcije, koja je sve intenzivnija.

Foto: Promo Foto: Promo

Biljana Popović Ivković se zahvalila predsedniku opštine Voždovac na ovom vrednom poklonu koji će svakako doprineti efikasnijem i kvalitetnijem radu policijskih službenika u Belom potoku.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ova ispostava beleži dobre rezultate u prethodnoj godini, pružila je svoj maksimum i procesuirano je više izvršitelja krivičnih dela. Podavalska naselja će sa dolaskom lepšeg vremena biti sve više turistički posećenija, pa će se zahvaljujući ovoj izuzetnoj donaciji, posetioci i meštani osećati bezbednije - izjavila je ona.

Foto: Promo Foto: Promo

Predsednik Savić je napomenuo da je inicijativa za ovu donaciju došla od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, kada je prošle godine u razgovoru sa policajcima došao do saznanja da će im automobili umnogome olakšati rad.

- Ove godine od nekih ušteda koje smo napravili u našoj opštini, uspeli smo da obezbedimo ova četiri automobila. Budući da imamo izuzetnu saradnju sa 12. Policijskom stanicom Voždovac, a ova podavalska mesta su unazad 10 godina bila zapostavljena, ovim činom želimo da se osećaju kao građani prvog reda – rekao je Savić i zahvalio sekretarki Biljani Popović, koja je prilikom obilaska Policijske ispostave dala predlog da se stanica rekonstruiše, s obzirom na dotrajalu zgradu i lošije uslove za rad.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo

    30. mart 2017 | 20:37

    E, hvala Bogu da nisu kupili one odvratne Pezoe sto im svaki cas crkavaju sijalice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA