Bili smo na prvoj zabavi samo za perverzne u Beogradu: Na ovoj sado-mazo žurki svingera, voajera se realizuju svi vreli snovi (FOTO) (VIDEO)

Telegraf je imao tu privilegiju da prisustvuje ovoj žurki koju je organizovao Miloš Koprivica, na Novom Beogradu, mestu koje je tematizovano za ovakve zabave

  • 10

Beograd je juče bio najvreliji grad na Balkanu jer je baš u njemu održana prva "Seksualno liberalna žurka samo za perverzne".

Snimali su se dok su đuskali, pili i pušili na žurci. Čim je policija videla snimak, odmah ih je uhapsila (VIDEO)

Telegraf je imao tu privilegiju da prisustvuje ovoj žurki koju je organizovao Miloš Koprivica, na Novom Beogradu, mestu koje je tematizovano za ovakve zabave.

- Žurka je organizovana za svingerske parove, ljude koji slobodnije razmišljaju o seksu, one koji upražnjavaju sado-mazo seks. Žurka okuplja sve ove ljude na jednom mestu i biće sjajno  - rekao je organizator na početku žurke.

Plava metalna vrata, zvono, rešetke - hladan eksterijer kao da se iza njih ne realizuju vreli snovi

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ulazimo, dočekuje nas prijatna žena na garderobi, a onda sledi prvi deo kluba. Na prvi pogled, reklo bi se "kafić kao i svaki drugi", stotinak mladih ljudi, gomila pića na stolu, neobavezno ćaskanje i vreli pogledi.

Kako je vreme odmicalo, čaše su bile sve praznije, kao i kafić. Jedno po jedno nestaju iza teške crvene zavese.

Čuju se uzdasi....

Foto: Promo Foto: Promo

Idemo dalje kroz klub.

Posle kafića gde su svetla jaka nailazi se na, pa moglo bi se reći podijum za ples, enterijer je kao u diskoteci, a oko vas je gomila neobuzdanih žena koje se okreću oko šipke...

Na ostalim mestima, u sado-mazo sobi, sobi sa džakuzijem, krevetima, pod tuševima sve poziva na seks i perverzne igre.

Mahom su bili mladi ljudi, a bilo je i onih koji su došli solo, tražeći što bolju zabavu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nisu se štedeli da pokažu koliko su perverzni i slobodni, sve je počelo da se zahuktava u ritmu muzike, a ako ste nekada poželeli da odete na ovakvo mesto, jedino što je bitno jeste da zaboravite na stid koji može da vas obuzme kada kročite ovde.

Jedna od najpopularnijih sprava bila je tzv. "giljotina", ali ništa manje nisu bili korišćeni ni sado-mazo lanci, kao i sobe za džakuzijem.

Gosti su imali priliku da na ulazu kupe masku za 500 dinara, ukoliko ne žele da njihov identitet bude otkriven.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Cena ovog zadovoljstva bila je 50 evra uz 4 besplatna pića, a mnogi su bili pozitivno iznenađeni atmosferom, uprkos negativnim medijskim najavama.

Daljinac baner

(P.Ž./p.zambok@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA