Imala sam seks na Košutnjaku, u žbunju, za 1. maj: Opili su me ćevapi, znojav momak iz unutrašnjosti i miris dima

Upala sam u pogrešan šator, pravo liku na ruke

  • 30

Ne znam da li zbog prolećne euforije, boravka u nabujaloj prirodi ili rekordno unetog alkohola u tanušni organizam, tek ovaj prvomajski uranak razlikuje se od svih ostalih - po tome što sam imala seks sa nepoznatim likom. Ja sam prava Beograđanka, a on je imao seksi naglasak.

NAJTAČNIJA PROGNOZA ZA 1. MAJ PO SATIMA: Evo u koliko sati će padati kiša sutra u Beogradu (FOTO)

Nije da sam planirala, ali eto, desilo se. Nekako se ispostavilo da su Košutnjak, miris mesa i zvuk muzike koja se meša sa improvizovanih prvomajskih stejdževa, idealna scenografija za sve slobodne devojke spremne na pravu avanturu.

Gole zadnjice, tone roštilja, žurke na sve strane: Najbolje fotke sa proslave 1. maja

I stvarno, paradoksalno, proslava Međunardonog praznika rada idealan je prilika da se dođe do partnera.

Sve što treba je da ga zamolite da vam pozajmi ćumur. Ili da vam pomogne da raspalite vatru. Možete i da ga pitate da vam sklopi šator. Zapravo, sve one poslove koje kao svaka "prava dama", jelte, niste u stanju same da uradite.

O stidu ne treba da brinete, već ste oboje dovoljno pripiti. Tu ste od prethodne noći, zar ne?

Na kraju, od nezaboravnog seksa deli vas samo pronalazak adekvatnog mesta na kojem ćete se znojiti u dvoje.

To je, ujedno i najveći problem, jer čini se da ne postoji slobodan pedalj ovog omiljenog beogradskog izletišta na kojem se dozvoljavaju druge aktivnosti osim roštiljanja, društvenih igara i kolektivnog ispijanja alkohola.

No, za mene je i ovaj korak bio lagan, samo zato što sam upala u pogrešan šator. Pravo liku na ruke. Sedeo je sa lampom i preturao nešto po šatorskoj utrobi, kada je moj upad ispratio zbunjenim izrazom na licu.

Pokušavao je da u moru isprepletenih, usnulih drugara pronađe novu flašu viskija, a da smo već idealan par potvrđeno je prostom činjenicom da sam u rukama već nosila jednu takvu bocu.

Stigla sam u pravi čas. Upoznali smo se, nasmejali nad sudbinom, malo svirali gitaru, a par sati kasnije, pored pljeskavica i viskija, razmenili smo i prve poljupce.

Na pola puta između naših, već odavno utonulih u san ekipa, na početku šumarka, u rastinju, spojila su nam se tela. Oslobođeni svih inhibicija dočekali smo Prvi maj. Možda smo i obradovali nekog voajera, ko će ga znati?

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA