Ko ostaje bez vode u Beogradu tokom naredne nedelje: Nek se spreme Voždovac, Novi Beograd, Palilula

Ekipe Beogradskog vodovoda će se, kako su rekli, truditi da radove obave u što kraćem roku

  • 0
Panorama Beograda - voda, česma, nestanak vode Foto: Milena Đorđević, Pixabay

"Beogradski vodovod i kanalizacija" izdali su upozorenje građanima Beograda, posebno onim koji stanuju na opštinama Novi Beograd, Palilula i Voždovac, da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u narednim danima ostati bez vode.

SUVE ČESME: Bez vode stanari Kaluđerice, Voždovca, Čukarice, Barajeva i Savskog venca

- U ponedeljak 15.05.2017. godine od 08.30 do 14.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Uroša Martinovića (između Ulice Omladinskih brigada i Bulevara Crvene armije). Istog dana, ali od 06.00 do 20.00 sati, bez vode će biti potrošači u naseljima Slanci i Veliko Selo, kao i groblje Lešće - napisali su iz ovog gradskog preduzeća i dodali da je autocisterna obezbeđena za najnužnije potrebe stanovnika za pijaćom vodom.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže izvodiće se i na opštini Voždovac, od utorka 16.05.2017. godine pa sve do petka 19.05.2017. godine.

- Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 06.00 do 14.00 sati osetiće sledeći potrošači:

16.05.2017. godine – u Ustaničkoj ulici i to u delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i auto-putem od Vojislava Ilića do Autokomande, kao i u delu oivičenom ulicama Peke Pavlovića, Zaplanjskom i Braće Jerković (deo Dušanovca i naselje Braće Jerković);

17.05.2017. godine – u delu oivičenom auto-putem od Dušanovačke pijace do Vojislava Ilića, Kružnim putem do Zaplanjske i Zaplanjskom (naselja Marinkova bara, Medaković 2 i Medaković 3);

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

18.05.2017. godine – u delu naselja Dušanovac i Voždovac, oivičenom auto-putem od Autokomande do Dušanovačke pijace, ulicama Braće Jerković, Kružnim putem, Crnotravskom, Bulevarom oslobođenja do Autokomande (potez ulica Kumodraška, Vojvode Stepe i Bulevar oslobođenja);

19.05.2017. godine – u naselju Banjica, na potezu Bulevara oslobođenja, od Crnotravske ulice do naselja Jajinci i sela Rakovica.

- U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode - naglasili su oni i zamolili sve potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se, kako su rekli, truditi da radove obave u što kraćem roku.

- Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs .

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA