≫ 

Ova žena je bila 30 godina medicinska sestra: Trpela je porodično nasilje i na kraju je morala da POBEGNE od kuće. Sada živi u VRLO NEHUMANIM uslovima (FOTO)

Treba joj bukvalno sve jer trenutno nema ništa: garderoba, donji veš, posteljina, ćebad, nameštaj, novac, hrana, bukvalno sve ono što treba jednom ljudskom biću da bi normalno živela

  • 8

Jagodin život nije bio roman. Udala se za muža alkoholičara sa kojim je dobila sina, a onda je morala da pobegne iz kuće zbog porodičnog nasilja. Kada je konačno skupila hrabrost da pobegne od njih, "skućila" se u Umci, na vrh jednog brda. Živi sama, među golim zidovima. Bez vrata, prozora i nameštaja. Bez struje i vode. Uglavnom gladna i sa traumom koju su joj naneli u porodici i komšiluku.

Nasilnicima od 1. juna preti IZBACIVANJE IZ STANA!

Najtužnija priča Srbije se pretvorila u najsrećniju: Suze i radost u domu čoveka koji nije jeo 6 dana zbog dece (VIDEO)

Radila je kao medicinska sestra više od 30 godina u više ustanova, a sada živi od sitne penzije. Na samo 50 metara od straćare u kojoj boravi i leti i zimi, nalazi se njena porodična kuća sa placem. Ona je, međutim, srušena i napuštena, sve je u korovu i koprivi, ali može da se obnovi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jadna žena ne može to uraditi sama, a želju da joj pomogne ima Nikola Romčević, mladić koji je prolazio pored Jagodine kuće i video prizor zbog kog mu je srce zastalo.

- Video sam je kako sedi na panju, pored vatre. Na njenom licu su se videle tolika tuga i beda da nisam mogao da prestanem da razmisljam o tome danima. Znao sam da moram da se pokrenem - kaže nam Nikola.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jagoda je neverovatna, toliko dobre energije ima u sebi, trudi se da bude vesela i stalno se smeje, iako su je bližnji i život toliko namučili. Potresla me je njena priča i znam da svi možemo da joj pomognemo - dodaje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nikoli se već javilo dosta poznanika koji žele da pomognu građevinskim materijalom kako bi joj zakrpili kuću, verovatno će se organizovati i neke humanitarne večeri.

- Njoj treba bukvalno sve jer nema ništa: garderoba, donji veš, posteljina, ćebad, nameštaj, novac, hrana, bukvalno sve ono što treba jednom ljudskom biću da bi normalno živela.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ako imate nešto od toga, stari nameštaj koji vam skuplja prašinu, garderobu koju se spremate da bacite, javite se i ja ću vas odvesti da joj to predate ili ću joj sam odneti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pišite nam na j.stakic@telegraf.rs i spojićemo vas sa Nikolom kako biste pomogli Jagodi.

Daljinac baner

(J. Stakić/j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    16. maj 2017 | 18:59

    Svaka cast ovom momku.

  • Sale CH

    16. maj 2017 | 19:52

    Bravo Nikola ljudino svaka cast dajte neki racun na koji moze da se uplati iz inostranstva

  • Toma

    16. maj 2017 | 19:28

    Boze dragi,dobri ljudi kada zataji drustvena pomoc,ljudska mora da stupi na snagu!?Ovde je solidarnost neophodna?!Pomozite ko kolilko moze ovoj nekada zdravstvenoj medicinskoj osobi,jer ona je nama po Hipokratu cuvala srce!?A,sada doslo je neko cudno vreme da otvorimo dusu za njeno srce!?Uz Bozju volju,srce-srcu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA