≫ 

Kad god padne kiša, malo jezero se stvori u Novom Beogradu: Hoće li ovo neko da reši?

Sa direktorom "Vodovoda i kanalizacije" Draganom Đorđevićem, nismo uspeli da razgovaramo o ovom problemu, jer je, kako nam je rečeno, na službenom je putu od tri dana

  • 12
Komtrejd, bara, Comtrade, kiša, nevreme, ispred komtrejda Foto: Telegraf.rs

Stanovnici Novog Beograda, u Ulici Savski nasip, godinama muče muku kad god padne kiša - nasred njihove ulice napravi se bazen koji je gotovo nemoguće preći ni kolima, a kamoli pešice. Problem ne bi, kako kažu, bio toliki da se voda brzo povlači, već se naprotiv, ona zadržava danima.

Građani koji žive u ovom delu Novog Beograda, a koji su se javili našoj redakciji, kažu da su problem nekoliko puta prijavljivali Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacija", ali da  su nadležni ostali nemi na njihove prijave, tako da i danas, kad god padne kiša biju istu bitku.

Bara ispred Komtrejda, jezero, Comtrade Foto: Marko Todorović

- Evo, juče je bio pljusak, i pogledajte kakva je bara nasred ulice. Ne možeš pešačiti ni levo ni desno. Ne postoji način ni da se zaobiđe ova voda. Kada je voda najveća, i kolima je teško proći ovaj bazen, a kamoli mi koji pešačimo i vučemo torbe - kaže nam starija žena i dodaje:

- Ovo je posao za "Vodovod i kanalizaciju". Znam da na mnogim lokacijama u Beogradu postoji isti problem, da se i u drugim krajevima grada ljudi bukvalno dave kada padne kiša, ali mi je neverovatno da problem nije ni počeo da se rešava.

Bara ispred Komtrejda, jezero, Comtrade Foto: Marko Todorović
Bara ispred Komtrejda, jezero, Comtrade Foto: Marko Todorović

Telegraf.rs se ovim povodom obratio "Vodovodu i kanalizaciji". Sa direktorom Draganom Đorđevićem, nismo uspeli da razgovaramo o ovom problemu, jer je, kako nam je rečeno u press službi on na službenom putu od tri dana. U trenucima kada je i dobar deo Beograda imao ozbiljnih popljavljenih saobraćajnica posle pljuskova.

Sa druge strane, odgovor na pitanja koja smo putem mejla poslali Vodovodu i kanalizacija, takiođe nismo dobili do sitnih sati.

Narod neka se snalazi sam, očigledno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andra

    25. maj 2017 | 22:24

    Srbija brale ...

  • Debeljko

    26. maj 2017 | 06:21

    Pa sta direktor moze da zna kad je postavljen na to mesto.Covek dosao iz javne rasvete i doveo sve moguce strucnjake u Bvk iz te firme.

  • Djole

    26. maj 2017 | 00:44

    Hahahaha samo tamo ?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA