≫ 

Navijači Zvezde protiv albanske knjige ispred Doma omladine: Polovni organi, prodaja oružja (FOTO) (VIDEO)

Među okupljenima je bilo i navijača Zvezde, Delija

  • 56

Burno je i večeras ispred Doma omladine gde se održava festival "Mirdita – dobar dan", u okviru kojeg je trebalo da se održi promocija knjige Atifete Jahjage, bivše predsednice Kosova.

Festival je sinoć ometala grupa od oko 20-ak pripadnika "Zavetnika", dok su se večeras okupili članovi patriotskih organizacija, ali sa fantomkama i plastičnim pištoljima. Među njima je bilo i navijača Zvezde, Delija.

Srpski "Zavetnici" ometali otvaranje festivala "Mirdita - dobar dan"

Atifete Jahjaga odbila da dođe u Beograd: Nije htela bez pratnje

Oni su okupljenima skandirali, vređali ih i polivali vodom. Stajali su pored improvizovanih štandova na kojima je pisalo "polovni organi", "droga", aludirajući na OVK i kriminal na Kosovu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Fizičkog napada na goste festivala i aktiviste Inicijative nije bilo, ali su im upućivane uvrede i posipani su vodom. Za razliku od "Zavetnika" koji su sinoć ušli u Dom omladine, večerašnje protestante je policija sprečila u toj nameri.

Festival "Mirdita, dobar dan" predstavlja kulturnu scenu Kosova. Ove godine festival se održava po treći put, a posvećen je glumcu Bekimu Fehmiu i obeležavanju 80 godina od njegovog rođenja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Демограф

    1. jun 2017 | 22:35

    Браво за навијаче Звезде, пролазио сам туда око 8, пар момака ми је објаснило о чему се ради. Чим сам видео наташу кандић знао сам на чију страну да станем. Перформанс погађа у центар... Још једном, браво Звездаши...

  • Teslina naslednica

    1. jun 2017 | 22:40

    Bravo! Hvala vam u ime svih gradjana Srbije.

  • Sale

    1. jun 2017 | 22:10

    Grobar sam,ali za ovo Delijama skidam kapu. Treba da se udruzimo svi zajedno protiv svega sto nam se nameće.Kosovo je Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA