Otac Tijane Jurić upozorava na ozbiljnost situacije povodom Jeleninog nestanka: Opet smo svi na ispitu, molim vas podelite objavu!

- Po svemu sudeći situacija je ozbiljna i molim sve vas da podelite objavu - napisao je on

  • 69

Još jedan nestanak devojke Jelene Lazarević (26) u Beogradu, uznemirio je javnost, ali i oca otete i svirepo ubijene Tijane Jurić (15) iz Subotice - Igora Jurića

Prijatelj nestale Jelene (26): Vesela, skromna i vredna devojka, nije imala momka. Svi se molimo za nju

On je na svom Fejsbuk profilu ostavio status u kojem poziva poznanike da se priključe potrazi i da svoja saznanja podele sa porodicom Lazarević ili policijom.

- Poštovani prijatelji, mnogo puta do sada ste svojim angažovanjem pomogli da se neka deca i odrasli pronađu posle naših objava. Opet smo svi na ispitu, po svemu sudeći situacija je ozbiljna i molim sve vas da podelite objavu. Hvala u moje i u ime porodice nestale devojke - napisao je on.

Njegov status je podeljen više stotina puta, tako da se nadamo da će ovi napori uroditi plodom.

Inače, Jelena je nestala u petak oko 23.30 sati, na širem području Bulevara Kralja Aleksandra, tačnije u obližnjem kafiću u kojem je radila.

Ona je poreklom iz Prijepolja, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu i svi imaju samo reči hvale o njoj.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    4. jun 2017 | 19:31

    Jos se pitam kako je ovaj otac preziveo tragediju koja je zadesila njega i njegovu familiju..a danas se i bori protiv nasilnika i siledzija. Kapu dole g.Juric

  • Nikolas

    4. jun 2017 | 18:59

    SAMO ZAKONI SAUDIJSKE ARABIJE I NJIHOVA PRIMENA SPASAVAJU SVET!!! OVO SADA JE SAMO DOBRO ZA MANIJAKE I KRIMINALCE!!! OVO JE HOROR!!! NISTA BEZ VESALA!!!

  • Tom Sojer

    4. jun 2017 | 19:41

    Dusanov zakon!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA