Izmene u javnom gradskom saobraćaju: Ukidaju se trolejbuske linije, evo do kada

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju trolejbuske kontaktne mreže, ali i zbog održavanja manifestacije "Pešačka subota", pojedini trolejbusi kretaće se izmenjenom trasom ili uopšte neće saobraćati

  • 0

Od danas do ponedeljka doći će do izmene režima rada linija JGP zbog izvođenja radova na redovnom održavanju trolejbuske kontaktne mreže u Mileševskoj ulici, na delu od Ulice Radivoja Koraća do Ulice Branka Krsmanovića, navodi se u saopštenju GSP-a.

GSP: Apelovali smo na građane da ne prljaju sedišta, sad umesto tapaciranih uvodimo PVC

Radovi će se izvoditi od danas od 00:30 časova do 3:30 u ponedeljak.

U subotu i nedelju celodnevno trolejbuske linije 19, 21 i 22 se privremeno ukidaju, dok će trolebujska linija 29 saobraćati na relaciji Studentski trg - Trg Slavija i nosiće oznaku 29L.

Linija neće saobraćati u subotu od 9 do 17 časova, zbog održavanja manifestacije "Pešačka subota", navedeno je u saopštenju.

Uspostaviće se privremene autobuske linije 21A na relaciji Trg Slavija - Učiteljsko naselje i 29A na relaciji Trg Slavija - Medaković 3, dok će vozila sa linije 83 saobraćati na relaciji Trg Slavija - Zemun (Bačka).

Na izmenjenim trasama, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA