≫ 

Zašto na Vidikovcu 2 meseca rade jednu stanicu koja trenutno ovako izgleda, a nema više ni radnika? (FOTO)

Kod velike raskrsnice na Vidikovcu, u blizini Mek Donaldsa radovi na autobuskom stajalištu traju više od dva meseca, kraj se nazire

  • 4

Svi znamo da radovi na rekonstrukciji puteva mogu potrajati, ali da je za izgradnju gradskog autobuskog stajališta potrebno i par meseci teško je poverovati.

Ali da je i to moguće kada se stvari iskomplikuju pokazuje slučaj autobuskog stajališta u Ulici patrijarha Joanikija na Vidikovcu.

Foto: Čitalac Telegrafa

Kod velike raskrsnice, u blizini Mek Donaldsa radovi na stajalištu traju više od dva meseca, koje trenutno zjapi prazno, bez ijednog radnika na njemu. Prašina, lokve, zaobilazak su izluđivali građane ovog naselja, ali izgleda da se i tome nazire kraj. Da nekažemo da je i stanica pomerena 200 metara dalje.

- "Beograd put" je izvodio radove, kada su naišli na elektrovod. Javljeno je Elektrodistribuciji, pa su proverili šta se dešava. Urađen je projekat, ali elektrovod nije bio zaveden u katastru. Sada su nesporazumi rešeni, a završetak radova je predviđen u roku od nedelju dana - rekli su nam nadležni.

Foto: Čitalac Telegrafa

Po ovim rečima stanovnici Vidikovca bi najdalje do početka avgusta trebali da imaju novo autobusko stajalište.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA