Vatrogasac, otac jednogodišnjeg deteta se bori za život: Ko zna koliko je on života spasio, zbog njega se sada molimo

Vatrogasci će u dve kolone, jedna iz Mije Kovačevića u 19.5 sati krenuti ka Hramu, dok će se vatrogasci iz unutrašnjosti skupiti na Trgu Slavija, odakle će oko 19.30, takođe, krenuti ka Hramu Svetog Save

  • 4

Vatrogascu Milanu Rmušu, koji je teško povređen u požaru u Kartonki Avala na Ada Huji, lekari se i dalje bore za život, a večeras će u Hramu Svetog Save njegove kolege iz Vatrogasnih jedinica održati molitvu za njegov spas. 

Vatrogasac koji je povređen u požaru na Adi Huji i dalje kritično: Svi koji mogu da daju krv neka se jave na VMA

BILO JE STRAVIČNO NA ADI HUJI: Požar je buknuo brzo, osetio se dim u kotlarnici, i sve je planulo za par sekundi!

Reprezentativni Policijski sindikat Srbijenajavio je da će njegove kolege iz Vatrogasnih jedinica večeras u Beogradu prvo održati šetnju do Hrama Svetog Save a onda će se u ovoj svetinji pomoliti za život M. R, kojem je spaljeno više od 70 procenata kože.

Vatrogasci će u dve kolone, jedne iz Mije Kovačevića u 19.5 sati krenuti ka Hramu, dok će se vatrogasci iz unutrašnjosti skupiti na Trgu Slavija, odakle će oko 19.30, takođe, krenuti ka Hramu Svetog Save. Tu će se kolone spojiti i održati molitvu za spas života kolege, koji se nalazi u životnoj opasnosti.

Foto: Facebook/Milan Rmuš

Ko zna koliko života je spasio ovaj hrabri vatrogasac, a sada njegov život visi o koncu. Sada je njemu potrebna pomoć da ostane živ, a njegovo dete staro godinu dana da ne ostane bez oca. Zbog toga su se vatrogasci organizovali iz cele Srbije, kako bi pokazali da su uz njega i ukazali na opasnosti sa kojima se svakodnevno suočavaju - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

On dodaje da je u poslednje dve godine Kartonka Avala 10 puta gorela.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Ništa nije urađeno da se to spreči. Pisani su bezbrojni izveštaju, ali ništa nije preduzeto da se protivpožarna zaštita poboljša. Da li život ovog hrabrog vatrogasca treba da bude cena da se nešto napokon pokrene u ovoj državi - rekao je Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA