Muškarac napao "Bus plus" kontrolore: Zavukao je ruku u torbu i iz nje izvukao pištolj, putnici u panici bežali iz vozila

Ubrzo se ustanovilo da je u pitanju plastični pištolj

  • 14

Nikola P. (36) pretio je, ispostavilo se, lažnim pištoljem, kontrolorima "Bus plusa" kod autobuskog stajališta u blizini Tržnog centra "Ušće". Incident se dogodio oko 9.40, neposredno pošto su kontrolori ušli u vozilo na liniji 65 i počeli da proveravaju karte putnicima.

Poskupljenje u Bus plusu: Skuplje ćete plaćati servis koji koristite svaki dan (FOTO)

Policija je potvrdila da se incident dogodio u vozilu GSP na liniji 65. Sve se dešavalo na relaciji između Bloka 30 i Ušća. Kontrolori su ušli kako bi proverili da li svi putnici u vozilu imaju karte, prenose Večernje novosti.

- Kada su zatražili kartu jednom čoveku, on je promrljao: "Policija". Videlo se da čovek nije "sav svoj", pa ga je kontrolor zaobišao i počeo da pregleda karte drugima. Muškarac ga je napao, počeo da viče na njega da ga ne gura, što kontrolor nije učinio - priča Slavica M, putnica koja se svakodnevno vozi ovom linijom.

- Onda je taj muškarac zavukao ruku u torbu, a neko od putnika je rekao da ima pištolj. Ubrzo su izašli zajedno iz vozila - dodaje putnica.

Dispečerski centar GSP nije imao nikakvu belešku o nemilom događaju. Iz ovog centra navode da kada se problem ne prijavi vozaču, oni ovakve situacije nemaju u evidenciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA