UČITELJICA GODINE U BEOGRADU! Ceo raspust sređivala i krečila sama učionicu, da bi učenicima napravila mali raj za početak škole (FOTO)

Oronulu učionicu sa ljubavlju je preoblikovala, deo po deo...

  • 93

Tatjana Krsmanović, učiteljica u OŠ „Ratko Mitrović” iz Novog Beograda, odlučila je da ove jeseni svojim prvacima priredi drugačiji doček od onog koji čeka većinu njihovih drugara širom Srbije.

U subotu počinju "Dečije letnje igre" u Topčiderskom parku

Ova učiteljica nije samo pokazala ljubav prema svom poslu, već i neizmernu ljubav prema deci, učenicima, njenim đacima prvacima, koje će dočekati prvog septembra kada ove godine krene nova školska godina.

Foto: Facebook/Tatjana Tanja Krsmanovic

Oronule učionice, stare klupe, požuteli ukrasi realnost su velikog broja škola. Ona je rešila da kod nje ne bude takav slučaj.

Foto: Facebook/Tatjana Tanja Krsmanovic

Tatjana je zato tokom dana raspusta zasukla rukave i uređivala učionicu u kojoj će njeni novi đaci provesti naredne četri godine. Transformacija je bila neverovatna!

Foto: Facebook/Tatjana Tanja Krsmanovic

Staroj bezličnoj tabli je udahula nov život tako što je ofarbala ram u jarko ružičastu boju, koja se savršeno slagala uz zidove zelene boje, koja je inače poznata po tome da je dobra za koncentraciju. Ali Tatjana se tu nije zaustavila...

Foto: Facebook/Tatjana Tanja Krsmanovic

Takođe je preuredila i dečije ormariće i ofarbala ih u raznorazne boje, i tako ceo ambijent učinila veselim i razdraganim.

Foto: Facebook/Tatjana Tanja Krsmanovic

Vesele zavese krasiće prozore, a pažljivo ispisana pravila ponašanja za male prvake značiće im mnogo kada 1. septembra budu došli u đačke klupe.

Foto: Facebook/Tatjana Tanja Krsmanovic

A na kraju je usledio finalni potez, odnosno ukras.

Foto: Facebook/Tatjana Tanja Krsmanovic

Iznad učionice napisala je broj odeljenja koje će od ove godine voditi, kako bi i sami mali đaci mogli lakše da se nađu u novom okruženju.

U kojim još beogradskim školama po vađem mišljenju je neophodno da se napravi ovakva vrsta renovinara, odgovore nam ostavite u komentarima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrbasanka

    6. avgust 2017 | 09:52

    Gospodji svaka čast. Ali mali broj ljudi će ceniti to što je ona uradila. Uglavnom će je pljuvati i to oni koji su zavidni i ljubomorni. Tako je jedna moja prijateljica sredila svoju staru kancelariju kada je dobila posao i državnoj firmi. Par reči pohvale i milion osuda u smislu kako je nije sramota, ko je ona da menja nesto sto je staro od gradnje Tita... Samo ljubomorni nece pohvaliti njen trud. Ona se bar potrudila da uradi nesto i za sebe i za svoje djake. Ne ulazim u to sa cijim novcem, mnoge žene neće ni da očiste svoje kuće nego plaćaju žene. Zalosno je sto drzava to ne radi. Respekt gospodji!

  • ○○○

    6. avgust 2017 | 09:48

    Bravo! Djeca ima da se oduseve kad budu vidjela ucionicu!

  • dusan

    6. avgust 2017 | 09:54

    vredna zenica, verovatno u buducnosti prva kao tehnoloski visak.kod nas to tako ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA