Evo kako možete da dobijete odštetu ako vam u nevremenu padne drvo na auto! (FOTO)

Nije redak slučaj da dođe do ozbiljnih stradanja i povreda usled ovakvih situacija, a oni koji su imali samo sreću da im se ošteti automobil, pravilo je odštetu mogu da očekuju od lokalnih samouprava, osiguravajućih društava, ali i od JKP Gradsko Zelenilo

  • 0

Strašno nevreme, tačnije jak vetar, pljusak praćen grmljavinom i pojava pijavica, koje je u nedelju pogodilo veći deo zemlje nosilo je kontejnere po putu, padali su krovovi sa kuća i škola, kotrljale su se otkinute cerade sa zgrada, stabla su se rušila kao dobar dana, a čak su i bandere i saobraćajni znaci ispadale iz svojih ležišta.

Smak sveta stigao u Srem: Tornado opustošio sela, kuće ostale bez krovova i kapija. Šteta ogromna! (VIDEO)

Nije redak slučaj da dođe do ozbiljnih stradanja i povreda usled ovakvih situacija, a oni koji su imali samo sreću da im se ošteti automobil, pravilo je odštetu mogu da očekuju od lokalnih samouprava, osiguravajućih društava, ali i od JKP Gradsko Zelenilo.

Od JKP "Zelenilo Beograd" prijavu za nadoknadu štete podnelo je 36 oštećenih građana.

- Oštećeni može podneti pisani Zahtev za naknadu štete Komisiji za naknadu štete JKP "Zelenilo-Beograd" na adresu Surčinski put br.2, ukoliko se stablo, koje je pričinilo materijalnu štetu ili telesnu povredu, nalazi na javnoj zelenoj površini koja je u sistemu našeg redovnog održavanja - rekli su iz JKP "Zelenilo-Beograd".

Za one koji ne poznaju procedure, stiže informacije kako mogu da zahtevaju svoja prava.

- Oštećeni, uz Zahtev za naknadu štete prilaže Komisiji za naknadu štete JKP "Zelenilo-Beograd" zapisnik sa područja o pričinjenoj materijalnoj šteti, policijski izveštaj, a ukoliko je u pitanju telesna povreda i lekarsku dokumentaciju. Ovakav zahtev se prosleđuje osiguravajućoj kući na dalje postupanje - zaključili su iz ovog javnog preduzeća.

Iz Grada Beograda još uvek nismo dobili tačan podatak o tome koliko ljudi je podnelo prijavu zbog pričinjene štete prouzrokovane nevremenom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA