U toku je rat beogradske policije i elitne prostitucije: Panika među makroima i poznatima, strah da će se razotkriti tajne iz luksuznih hotela!

Ova akcija ima za cilj da utvrdi ko sve učestvuje u lancu prostitucije, uključujući i zaposlene u hotelima

  • 20

Beogradska policija objavila je rat elitnoj prostituciji, pa je tako naređeno upravama luksuznih hotela da evidentiraju svaku osobu za koju pomisle da bi mogla da "opslužuje" njihove goste.

ISPOVEST IVANE, ATRAKTIVNE ELITNE PROSTITUTKE: Što mi više novca daju, lakše prihvatam sve prljave igre!

Fotokopija dokumenata

Ovo naređenje inspektora odeljenja za javni red i mir, odseka za borbu protiv prostitucije izazvalo je neviđenu paniku među radnicama najstarijeg zanata i njihovim makroima. Takođe, nova politika beogradske policije razbesnela je i hotelijere, koji strahuju da će im pravila o evidenciji ugroziti posao.

Prema rečima Informerovog izvora, svaki menadžer i recepcioner luks hotela dobio je striktna uputstva na koji način treba da zabeleži posetu neke od tih devojaka.

- Recepcioneri imaju zadatak da svakoj devojci koja dolazi u posetu gostu hotela uzmu dokumenta i fotokopiraju ih. Na toj fotokopiji onda treba da upišu i JMBG gosta kod koga ide devojka. A ako je u pitanju stranac treba da upišu slovo "S" i njegovo ime - navodi izvor "Informera".

Operativnim radom utvrđeno je da u našu zemlju dolazi priličan broj stranaca kako bi proveli jednu ili više noći sa elitnom prostitutkom.

- Naređenje je da se uvede nulta tolerancija za prostituciju. Neće se više tolerisati praksa da se hoteli pretvaraju u javne kuće - dodaje isti izvor.

On naglašava da ova akcija ima za cilj da utvrdi ko sve učestvuje u lancu prostitucije, uključujući i zaposlene u hotelima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Veliki novac

Isti izvor dodaje da ga ne čudi što se svi bune, jer je veliki novac u opticaju.

- Treba znati da i među devojkama koje ordiniraju po najluksuznijim hotelima ima mnogo poznatih osoba, koje ne žele da se zna da se bave najstarijim zanatom. Takođe, i njihovi klijenti su često osobe poznate javnosti, koje debelo plaćaju njihovu uslugu, a daju i veliki novac upravama hotela kako bi im oni zaštitili privatnost - ističe izvor "Informera".

Kada je reč o makroima koji podvode elitne prositutke, nije čudo što su u panici jer će oni zbog nove akcije policije izgubiti desetine hiljada evra.

- Tu se vrti ogroman novac kojim oni potkupljuju recepcionere, menadžere i drugo osoblje hotela. Zbog toga oni sada pokušavaju da preko svojih veza na svaki način zaustave akciju - zaključio je isti izvor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    25. septembar 2017 | 06:16

    Legalizujte prostituciju i marihuanu. Drzava bi time mnogo dobila. Pogledajte ostale zemlje

  • Delija

    25. septembar 2017 | 02:06

    Legalizujte prostituciju i resen problem plus ogroman prhod drzavi.

  • XYXY

    25. septembar 2017 | 12:00

    Hapsite i kažnjavajte i njihove mušterije. I tako punite državni budzet. A k.rvarstvo se ne može izjednačiti sa normalnim i poštenim profesijama. U protivnom i druga zla npr narko dileri, reketaši, profi ubice itd mogu tražiti legalizaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA