Centar Šumice dobija novu salu za bioskop i pozorište (FOTO)

Opština Voždovac je iz svog budžeta izdvojila 15 miliona dinara za rekonstrukciju dve sale i krova "Voždovačkog centra Šumice", najavio je danas predsednik opštine Aleksandar Savić

  • 0

- Od izgradnje do danas nisu ulagana ozbiljnija finansijska sredstva u obnovu Šumica. Sada smo mi, kao odgovorna opštinska vlast, odlučili da kompletno rekonstruišemo svečanu i pres salu ove ustanove i krov koji je prokišnjavao - precizirao je Aleksandar Savić .

Prema njegovim rečima, s obzirom da na Voždovcu nedostaje bioskop, planirano je da se u "Šumicama" održavaju bioskopske projekcije i pozorišne predstave, kao i drugi kulturni i sportski sadržaji. Direktor ove ustanove Zoran Ivaniš je rekao da sada "Voždovački centar – Šumice" posluje pozitivno i da će već krajem ove godine Voždovčani imati novu savremeno opremljenu multifunkcionalnu salu i pres salu na svojoj opštini.

Foto: Opština Voždovac

Tada će voždovački mališani, brojni sportisti, kao i poštovaoci kulture moći da uživaju u preuređenom zdanju, u Šumicama, koje je izgrađeno još 1974. godine, kada je pod nazivom Dom pionira i omladine Voždovac otvorilo vrata svojim sugrađanima.

Foto: Opština Voždovac
Foto: Irina Markić
Foto: Opština Voždovac

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA