Nova policijska kamera sa Dušanovačkog mosta promenila lokaciju: Evo gde snimaju danas!

Zbog gužve na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu brojni vozači voze zaustavnom trakom iz pravca Konjarnika, iako je to strogo zabranjeno zakonom

  • 6

Nakon našeg jučerašnjeg pisanja o policijskoj patroli koju smo spazili da snima na Dušanovačkom mostu, policija je danas odlučila da promeni lokaciju.

Ovo je NOVA POLICIJSKA KAMERA u Beogradu i nema šanse da je primetite! Kazna za one koje uslika je - 100.000 (VIDEO)

Zbog gužve na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu brojni vozači voze zaustavnom trakom iz pravca Konjarnika, iako je to strogo zabranjeno zakonom.

Kako je fizički bilo nemoguće uhvatiti i kazniti toliki broj onih koji prave prekršaje, MUP je odlučio da postavi novu kameru. Najveći problem vozača je to što je skoro nevidljiva, jer je postavljena na mostu, pa na nju niko ne obraća pažnju. Skoro niko, jer nije promakla veštom oku našeg reportera.

Nakon što smo ih juče "otkrili", danas je policija odlučila da promeni lokaciju, ali ovaj put čitatelji su ih uhvatili kako snimaju pod mostom, zato vozači danas budite na oprezu i izbegavajte zaustavnu traku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    27. septembar 2017 | 12:09

    Pobegli od kiše pod most.

  • Boske

    27. septembar 2017 | 11:04

    Koji paćenici

  • Mladen

    27. septembar 2017 | 11:21

    Ljudi se organizuju preko novinskih portala kako da izbegavaju policiju i voznju zaustavnom trakom,pa to je kaznjivo i sa i bez policije,tu ostaje alat od zamene guma,razno smece se tu baca jer smo stoka i onda neki batica bez vrata sa kajlom pametan da gas i napravi karambol,nemojte da budete primitivni,zaustavna kako sama rec kaze je za zaustavljanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA