Irena Vujović: Za obnovu fiskulturne sale i toaleta u OŠ "Vojvoda Radomir Putnik" izdvojili smo 4,5 miliona dinara

Pored sale i toaleta, Opština je tokom leta, u okviru akcije uređenja školskih sportskih terena koja je sprovedena u četiri osnovne škole na teritoriji opštine, obnovila i dotrajale košarkaške table na sportskom terenu u dvorištu OŠ "Vojvoda Radomir Putnik"

  • 0

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović danas je obišla završene radove na obnovi fiskulturne sale i toaleta u OŠ "Vojvoda Radomir Putnik", za koje je Opština izdvojila 4,5 miliona dinara.

Besplatan program korektivne gimnastike za mališane sa Savskog venca (FOTO)

Ona je istakla da OŠ "Vojvoda Radomir Putnik" upisuje najveći broj đaka, a da su toaleti i fiskulturna sala bili u jako lošem stanju jer prethodno opštinsko rukovodstvo nije vodilo računa o potrebama dece koja pohađaju ovu osnovnu školu.

- Tokom leta u sklopu tekućeg održavanja renovirali smo toalete u svim osnovnim školama, među kojima su i svi toaleti u školi "Vojvoda Radomir Putnik", u čiju je obnovu uloženo 2.350.790,00 dinara. Ono što je bio najveći problem u ovoj školi je devastirana fiskulturna sala i hodnik ispred svlačionice, koji su pretili da ugroze bezbednost učenika. Opština Savski venac je za radove na obnovi fiskulturne sale u OŠ "Vojvoda Radomir Putnik" iz budžeta izvojila 2.147.887,00 dinara. Oštećeni zidovi su sanirani, a dotrajali parket je zamenjen i prelakiran. Sala je okrečena, vrata su sanirana i ofarbana, a postavljene su i nove zaštitne maske na radijatorima i stubovima, radi bezbednosti dece. Sala je sada potpuno funkcionalna i bezbedna, a učenici će moći da se neometano bave fizičkim aktivnostima tokom školske godine – rekla je Irena Vujović i dodala da je briga o deci na prvom mestu i da će opština Savski venac, u skladu sa nadležnošću, nastaviti da ulaže u uređenje školskih ustanova.

Foto: Promo

Pored sale i toaleta, Opština je tokom leta, u okviru akcije uređenja školskih sportskih terena koja je sprovedena u četiri osnovne škole na teritoriji opštine, obnovila i dotrajale košarkaške table na sportskom terenu u dvorištu OŠ "Vojvoda Radomir Putnik".

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA