≫ 

Šta nam deca jedu? Čija je odgovornost trovanje učenika i ko kontroliše hranu koja se dostavlja vrtićima i školama? (FOTO)

 ≫ 

O ishrani dece bi trebao da brine čitav tim stručnjaka, a posebno osetljiva grupa su deca vrtićkog uzrasta koja još uvek "ne znaju šta jedu"

Komentari

  • Ja

    4. oktobar 2017 | 19:59

    Mislim da je ista situacija svud..Jadna ova decica..Zivim u Austriji i imam dete od 3god..I ovde se svasta deci daje za obroke..Par puta odem banem iznenada i vidim na stolu..Napakuju hranu neku i na oko nikakvo a kamoli o ukusima da komentarisem..Svakakave price sam cula vise puta i podgrevaju tu hranu,ostave i za sutrasnji dan..Maloj decici se servira na sto pa ko sta pojede pojeo je..Takodje dok je raspust odvikla sam je od pelena,posaljem je tamo oni i dalje trpaju nebi li se cimali non stop da vode u vc..Tuga ovo je haos,nije to samo u Srbiji..

  • Ana

    4. oktobar 2017 | 19:48

    Naravno da treba da se zna sve sto se tice nase dece i dobrobiti zarad njihovog zdravlja.Ako imamo obavezu da sve to platimo,zelimo da sve bude kako treba jer se to i ocekuje.A,sanitarna je tu da potvrdi ono sto treba da bude u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA