≫ 

Beograđanku napao vozač autobusa 56! Došao si bre ovde iz piz.e materine da voziš - nakon uvreda ju je oborio i udarao pesnicama? (VIDEO)

Iz dispečerskog centra GSP su rekli za Telegraf da nisu dobili nikakvu prijavu o jutrošnjem incidentu sa Petlovog Brda

Da gužva u saobraćaju i kašnjenje na odredište svakome može da "skrati fitilj", svima je jasno. Ali, da li gužva, nervoza i kašnjenje mogu da budu opravdanje za sve? Nikako ne! Pogotovo ne za maltretiranje i batine, kojima je navodno bila izložena ova devojka. Naime, na Petlovom Brdu, na početnoj stanici, na liniji 56 desio se incident u kom je učestvovao vozač i jedna od putnica.

Kuršlus na Smederevcu: Posle udesa sevale pesnice, Hitna ih razdvajala, i to nije sve!

Video je objavljen na stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", a devojka koja je snimila šta se dešavalo je htela da ostane anonimna. Putnicu je, navodi se u postu, naočigled punog autobusa pretukao vozač.

Devojka se žalila na kašnjenje autobusa i pitala se zašto nije bilo prethodnih 5 polazaka. Ona je zatražila broj telefona na koji može da se žali. Vozač je uzeo svoju šolju kafe i rekao joj da neće da vozi, usput "sipajući psovke: si.aj mi ku..., je..m ti mamu, šta te boli ku... što kasni).

U trenutku kada je vozač izašao iz autobusa, devojka je čak pokušala da otvori kabinu vozača, ali joj to nije uspelo. Devojka vidno uznemirena počinje raspravu sa njim...

Foto: Wikimedia/Pudelek

- Došao si bre ovde iz pi..e materine neke, ovde meni u Beograd da voziš!

Vozač se tada vraća u autobus, hvata je obema rukama i izbacuje iz autobusa. U tom trenutku se snimak prekida, jer kako je navela devojka koja je video snimila, ona i još jedan mladić, izašli su da pomognu devojci koju je napao vozač.

Devojka navodi da je vozač putnicu oborio na beton i počeo da je udara pesnicama po telu, potom je uhvatio za kaput, podigao i tu se nastavlja njihova tuča... Devojka je plakala i govorila mu da je ostavi na miru...

SVI SU SAMO GLEDALI

- Pun autobus je stajao i gledao scenu, a samo smo ja i jedan dečko pritrčali i stali u njenu zaštitu... Zato i nisam mogla da pošaljem snimak tuče već samo svađe... - piše devojka koja je snimila video. - Dokle ide bahatost vozača GSP i da li su putnici i putnice dužni i da dobiju batine od ovakvih siledžija, pre nego uđu u autobus?

Iz dispečerskog centra GSP su rekli za Telegraf da nisu dobili nikakvu prijavu o jutrošnjem incidentu sa Petlovog Brda.

NIKO NIJE PRIJAVIO INCIDENT

- U evidenciji nije zabeležen takav slučaj, a trebalo bi da je zaveden. Tuču bi sigurno prijavila ili sama putnica, svedoci, a na kraju krajeva i vozač koji je dužan da napravi izveštaj - rekao je dežurni dispečer.

Iz ovog preduzeća smo nezvanično saznali da je video možda zastareo, da je situacija namerno izvučena iz konteksta i da ništa ne mogu da ustanove bez garažnog broja vozila i tačnog vremena kada je vozač saobraćao na toj liniji.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seljober

    31. oktobar 2017 | 21:39

    Pa lepo mu je i rekla. Primitivac jedan ovde dosao sa brda da pesnici zene! Bednik!

  • Nenad 007

    31. oktobar 2017 | 21:42

    Odmah kazniti vozaca busa!

  • yyy

    31. oktobar 2017 | 21:44

    “Došao si bre ovde iz pi..e materine neke, ovde meni u Beograd da voziš! “ Pa kobilo jedna nevaspitana bahata, i neka si dobila malo po prnjokalici, i ja sam zensko ali i ja bih te tukla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA