Siniša Mali razmišlja da se penzioniše: Pogledajte zbog čega mu je to palo na pamet (FOTO) (VIDEO)

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost penzionerima

  • 1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, seniorskim karticama za penzionere, izražava zahvalnost najstarijim građanima glavnog grada, za trag koji su ostavili u prestonici. U spotu koji je postavljen na Fejsbuk stranici SNS Beograd, gradonačelnik objašnjava koje pogodnosti pruža senior kartica, uz dosetku da i on razmišlja da se penzioniše.

Počele prijave za beogradsku senior karticu u opštini Savski venac

UŠTEDA ZA PENZIONERE: Evo kako do kartice sa popustima

- Po prvi put u istoriji beogradska senior kartica našim najstarijim sugrađanima nudi veliki broj pogodnosti. Popuste u velikom broju maloprodajnih objekata, do povoljnosti prilikom odlaska u ustanove kulture, pozorišta, biblioteke, prilikom obavljanja zdravstvenih pregleda, nabavke lekova - ispričao je Siniša Mali.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost penzionerima.

- Ovo je naš način da kažemo jedno veliko hvala, svim našim najstarijim sugrađanima za ono što su nam ostavili ovde u Beogradu, i dali nam mogućnost da ovaj Beograd vodimo i da bude lepši i bolji - istakao je Siniša.

Spot je počeo gradonačelnikovim čitanjem komentara na senior karticu.

- Beogradske kartice za penzionere do izbora važe i na ovom i na onom svetu. Siniša Mali daje popust od 15 odsto i na smrt. Grad vam daje sve ostalo, vaše je samo da umrete - čita komentare Mali.

Video se završava na šaljivi način, kao što je i počeo.

- I sa toliko pogodnosti koje vam nudi beogradska senior kartica, razmišljam i ja da se penzionišem - nasmejano završava gradonačelnik.

Video-snimak pogledajte ispod:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    3. novembar 2017 | 15:08

    Pa lepo sto razmislja o penziji ali je on mlad Ja razmisljam kako da mi vrate umanjenje penzije sa kojim sam uspevao kako tako da pacam lekove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA