≫ 

Kiša i radovi - kombinacija iz pakla za Beograđane! Gazela u haosu, autobusi menjaju trase, građani na ivici živaca (FOTO)

Vozačim savetujemo da bez preke potrebe ne sedaju u automobil

  • 28

Kišno popodne i početak radne nedelje doneli su potpuni kolaps na beogradskim ulicama. Trenutno je skoro nemoguće skrenuti iz Trga Nikole Pašića u Ulicu kneza Miloša i to iz jednog prosto neverovatnog razloga.

NAJKRITIČNIJE ULICE U BEOGRADU: Kiša paralisala saobraćaj, ne zna se gde je veći HAOS (FOTO)

- Zbog Gazele je cela Kneza Miloša blokirana, ne mogu svi automobili da se sliju na most, pa je kompletan kolaps od Doma Narodne skupštine do Mostarske petlje - kažu iz Žutog taksija.

Printskrin: naxi.rs

Jedan od razloga su i radovi na mostu Gazela, u brzoj traci. Od Južnog bulevara ka Gazeli, na auto-putu, takođe je zastoj, a cela Autokomanda je blokirana.

- Vozim se već tri sata, nikako da stignem. U normalnim uslovima sam za pola sata kod kuće. Ovo je strašno - javljaju nam se iznervirani Beograđani.

Autobusi koji skreću iz pravca Trga Nikole Pašića u Kneza Miloša trenutno ne idu tuda, zbog velike gužve.

Printskrin: naxi.rs

- Linije 31, 37, 44, 58 nastavljaju pravo do Resavske ulice, potom skreću u Nemanjinu, a nakon toga se vraćaju u trasu u Kneza Miloša. Razlog je velika gužva u ovom delu grada - rekli su iz GSP-a.

Printskrin: naxi.rs

Vozačima savetujemo da bez preke potrebe ne sedaju u automobil.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA