≫ 

Starac umislio da beži od "Nemaca po Solunskom frontu", pa zaustavio saobraćaj u Zemunu: Ljudi u šoku gledali kako se lekari bore sa njim

"Nemci" su ga jedva savladali, posle čega je hospitalizovan

  • 20

U Glavnoj ulici u Zemunu kasno sinoć zatvoren je saobraćaj zbog deke koji je umislio da je učesnik u Solunskom frontuIspočetka su prolaznici bili zbunjeni, a onda su shvatili da se nešto ozbiljnije dešava, jer je čovek obustavio saobraćaj u celoj ulici, i veoma brzo je nastao haos.

BOLESNO: Beograđanka došla u Urgentni izujedanih butina i priznala da je mazala paštetu po vagini, a onda joj je prišao pas!

Zabrinuti prolaznik je pozvao policiju i Hitnu pomoć, a on je zbunjenog Zemunca pratio kako ne bi zapao u veću nepriliku. Dežurne ekipe subrzo stigle na lice mesta.

Čovek koji je napravio incident je psihijatrijski bolesnik, pa kada su lekari došli po njega, on je video Nemce sa Solunskog fronta, a ne ljude koji su došli da pomognu, pa je počeo da paniči, viče i pokušava da pobegne od njih.

"Nemci" su ga jedva savladali, očevici tvrde da je to bila prava borba, uz povike i nadglašavanje, ali je starac hospitalizovan.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    17. novembar 2017 | 09:34

    Cemu potreba da se pise o ovome u ovakvom tonu kada je ocigledno da je covek bolestan. Strasno je to na sta je spala vasa profesija.

  • Cika Velja

    17. novembar 2017 | 09:13

    Nije za zezanje...ko zna sta je jadan preziveo i doziveo,pa mu se sad u starosti kad vise ne moze da to potiskuje u sebi,sve vraca? A sta li cemo mi da radimo kad dodjemo,ako dodjemo,u njegove godine???

  • Ovo je Srbija

    17. novembar 2017 | 10:36

    Za smeštaj dementnih i obolelih od Alchajmera u ovoj zemlji ne postoji adekvatna ustanova. Hitna pomoć reaguje samo u ekstremnim situacijama. Porodice obolelih prolaze kroz pakao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA