Drugi Whisky Fair u Dorćol Platz-u privukao veliki broj ljubitelja ovog popularnog pića (FOTO)

Whisky Fair u Beogradu, imao je u vikendu za nama svoje drugo i izuzetno uspešno izdanje

  • 0

Dorćol Platz i urbana zona Dobračine ulice tokom vikenda - 25 i 26. novembra 2017. ugostio je veliki broj ljubitelja ovog popularnog pića.

Ljubitelji viskija i ostali hedonisti, po drugi put u Beogradu mogli su da uživaju na još jednom Viski sajmu. Bogati program sajma ponudio je svim posetiocima degustaciju blizu 100 vrsta viskija, ali i priliku da upoznaju istoriju i kulturu ovog vrsnog alkoholnog pića.

Pored dobro poznatih brendova irskih, škotskih i američkih viskija, posetioci su bili u prilici da degustiraju i indijske, japanske i tajlandske brendove vskija i da uživaju u raznim koktelima na bazi viskija.

Foto: Aleksandar Dmitrović

Dorćol Platz kao domaćin centralnog događaja sajma, u posebnoj scenografiji koju su krasile bale sena, posebno uređeni štandovi i veliki broj kutaka za zabavu, uz dobru muziku okupio je zaista veliki broj ljudi. Tokom dana ređale su se radionice i predavanja u okolnim lokalima u Dobračinoj ulici, kao što su Holesterol, Radionica i Zoom Caffe, na kojima su eminentni poznavaoci viskija: Andrej Kozakov, Juraj Kozma, Zdravko Brkić i Vladimir Simić prisutnime bliže upoznali sa isorijom viskija, razlikama među vrstama viskija i pokušali da ih nauče kako da zapravo uživaju i iskoriste maksimum iz svake čaše ovog poznatog pića.

Foto: Aleksandar Dmitrović

Duga tradicija, poreklo i duh ovog pića organizatora je inspirisala da posetiocima ponudi bogati program tokom koga su kroz zabavu približili deo viski kulture. Celodnevni program i ove godine posetiocima je ponudio zabavu u vidu društvenih igara, kao što je između ostalih, Pikado, a kao i prošle godine jedan od popularnijih kutaka bila je berbernica, ovoga puta humanitarnog karaktera.

Foto: Aleksandar Dmitrović

Poslednji novembarski vikend u ovoj godini u Beogradu obeležio je definitivno Whisky Fair!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA