Počinju prijave za dobijanje besplatnih novogodišnjih paketića na Paliluli

Prijave za decu koja ne idu u obdaništa vršiće se od 4. do 22. decembra u prostorijama Opštine, u Takovskoj ulici 12, dok će deca koja idu u vrtić vaučere dobiti od svojih vaspitača

  • 5
Foto: Promo

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić pozvao je sve roditelje dece, sa teritorije Palilule, uzrasta od jedne do šest godina koji nisu upisani u vrtiće koji pripadaju PU "Boško Buha" da prijave svoju decu radi dobijanja vaučera za dodelu novogodišnjih paketića.

- Novogodišnji paketići za svu decu imaju veliki značaj koji oni pamte tokom cele godine i mi smo se i ove godine potrudili da našim najmlađim sugrađanima priredimo iznenađenje i obradujemo ih novogodišnjom priredbom na kojoj će svako od njih dobiti paketić - rekao je predsednik opštine.

Prijave za decu koja ne idu u obdaništa vršiće se od 4. do 22. decembra u prostorijama Opštine, u Takovskoj ulici 12, dok će deca koja idu u vrtić vaučere dobiti od svojih vaspitača.

Prilikom prijave potrebno je da roditelji prilože potvrdu MUP-a o prebivalištu deteta i da kod sebe imaju svoju ličnu kartu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    2. decembar 2017 | 16:42

    A za opstinu Novi Beograd naravno niko ne obavestava! Sram vam bilo! Kao i prosle godine deca sa N.Beograda ce dobiti paketice koji su prosle godine bili prelepi! Jedva cekamo novu godinu! Sapicu svaka cast!

  • mama

    6. decembar 2017 | 10:27

    A sta ce dobiti za Bozic ? USvetom pusmu pise posjetise Bogorodicu i darivase djete al tek kad se rodio. Znaci i babine bacate u vodu, zato i jeste bjela kuga

  • Biljana

    14. decembar 2017 | 16:24

    A bebe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA